Μία παλιά κόντρα φαίνεται ότι αναβιώνει τις τελευταίες ώρες… Το «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου φιλοξένησε το βράδυ της Πέμπτης τον Σωτήρη Πολύζο . Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην γνωριμία του και τον μετέπειτα γάμο του με την Μιμή Ντενίση και όταν η κουβέντα ήρθε στον Λάκη Λαζόπουλο, ο Σωτήρης Πολύζος δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του και μίλησε με σκληρά λόγια…

«Ο Λαζόπουλος κάνει πολύ καλή πολιτική σάτιρα. Βεβαίως με την κατεύθυνση που ο ίδιος θέλει αν δώσει. Είναι ΣΥΡΙΖΑ και το βροντοφωνάζει. Δεν ξέρω πόσο εύκολο του είναι να δικαιολογήσει αυτά που σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει, σε απόλυτη αναντιστοιχία με αυτά τα οποία έλεγε. Είναι πολύ καλός εκεί, αλλά ρε παιδί μου εκπέμπει ένα ρατσισμό που εμένα με ενοχλεί. Δεν μπορείς να σατιρίζεις τον ευτραφή, δεν μπορείς να σατιρίζεις την ηλικιωμένη, τον ηλικωμένο, δεν είναι ασέβεια με τους αστικούς κανόνες, είναι ένας ακραίος ρατσισμός» είπε και συνέχισε:

«Την επομένη του γάμου δεν θα ξεχάσω που κατεβαίνω από τον 6ο στον 5ο που έμενε ο πατέρας μου στο σπίτι στην Αθήνα. Είχε Τρίτη εκπομπή. Εμείς παντρευτήκαμε Τρίτη με την Μιμή. Κι είναι ο πατέρας μου και παρακολουθεί την επανάληψη των χυδαιοτήτων που έλεγε ο Λαζόπουλος και έκλαιγε. Αυτό λοιπόν δεν θα το συγχωρήσω στον Λαζόπουλο. Πήρα και είπα συλλυπητήρια στον αδελφό του για τη μάνα τους που έχασαν. Τον ήξερα χρόνια τον Λαζόπουλου, έχουμε βγει, έχουμε πάει σε μπουζούκια, έχουμε φάει. Αλλά δεν είχε ευαισθησία σε αυτά που άκουγε μόνο η μάνα του Λαζόπουλου. Τον συνάντησα κάποια στιγμή στο λόμπι ενός ξενοδοχείου στην Λάρισα, είπαμε «γεια» και τίποτα άλλο. Τι να πεις με έναν άνθρωπο που συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο; Να κάτσω να τσακωθώ; Αν εκείνος κοιμάται καλά τα βράδια με ήσυχη την συνείδηση του ότι είναι δίκαιος με τους ανθρώπους, είμαι οκ εγώ».

​Θέση στα όσα είπε ο Σωτήρης Πολύζος για τον Λάκη Λαζόπουλο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος χαρακτήρισε «άκομψη» και «ατυχή» την σάτιρα που είχε κάνει στον Πολύζο ο Λαζόπουλος.

«Επειδή εμένα είναι φίλος μου ο Πολύζος και όσα είπε εμένα μου τα έχει πει και κατ΄ιδίαν, πέρασε πάρα πολύ άσχημα τότε. Με έναν άνθρωπο που είναι γνωστός, όταν παντρεύεται και αφήνεις αιχμές ότι είναι ομοφυλόφιλος, είναι ο,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί γιατί ο άλλος παντρεύεται και εκείνη τη στιγμή μας βλέπουν γονείς, μανάδες και πατεράδες… Όλοι μπορούμε να κάνουμε μια πλάκα με την σεξουαλική προτίμηση καθενός, αλλά και η πλάκα έχει ένα όριο, ειδικά σε τέτοιο σημείο» ανέφερε.

Πρόσθεσε δε πως «επειδή δηλαδή εσύ έχεις εμμονή και θεωρείς πως η Ντενίση είναι ατάλαντη, που κατά την δική σου γνώμη μπορεί να είναι, κατά την γνώμη μου δεν είναι… αλλά ο άλλος δηλαδή τι ήταν; Παράπλευρη απώλεια;»