Οι αγώνες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στην Euroleague Basketball και στο Eurocup είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι φίλοι του μπάσκετ το τριήμερο Τετάρτη 25- Παρασκευή 27 Νοεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από τα αθλητικά κανάλια της Nova, την αναμέτρηση Καρσίγιακα – Παναθηναϊκός και άλλα 10 παιχνίδια από την 7η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Euroleague Basketball, καθώς και τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ζενίτ για τη 7η αγωνιστική του Eurocup.

Η αρχή στις μεταδόσεις είναι την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στις 19:45 με τον εντός έδρας αγώνα του «Δικεφάλου» του Βορρά που θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr, σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα. Η συνέχεια είναι την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, με έξι αγώνες για την 7η αγωνιστική της Euroleague Basketball. Στις 19:00, τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα καλύψουν το παιχνίδι Χίμκι – Μπάγερν Μονάχου σε περιγραφή του Γιώργου Συρίγου, ενώ στις 20:00 θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις, Ζιελόνα Γκόρα – Μπαρτσελόνα στο Novasports 4 και σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη και Φενερμπαχτσέ – Στρασβούργο στο Novasports 6 σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου. Στις 21:30 το Novasports 3 θα προβάλει το παιχνίδι Λιμόζ – Τσεντεβίτα σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα, ενώ στις 21:45 θα ακολουθήσει στα Novasports 2 και Novasports 2 HD και από το από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV) ο αγώνας Αρμάνι Μιλάνο – Αναντόλου Εφές σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη. Στις 22:00 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα καλύψουν το παιχνίδι Ουνικάχα Μάλαγα – Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν πέντε αγώνες με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην αναμέτρηση Καρσίγιακα – Παναθηναϊκός που θα μεταδοθεί στις 19:45 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή θα είναι ο Δημήτρης Καρύδας. Στις 17:45, τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα μεταδώσουν τον αγώνα Λοκομοτίβ Κούμπαν – Ζαλγκίρις Κάουνας σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου, στις 19:45 το Novasports 7 θα καλύψει το παιχνίδι ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Σάσαρι σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και στις 21:00 το Novasports 4 θα δείξει την αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας – Ρεάλ Μαδρίτης σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή. Τέλος, στις 21:45 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα μεταδώσουν τον αγώνα Νταρουσάφακα  – Μπάμπεργκ σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη. Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου και την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, αμέσως μετά το τέλος των αγώνων Αρμάνι Μιλάνο – Αναντόλου Εφές και Νταρουσάφακα – Μπάμπεργκ αντίστοιχα, θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, η εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, μαζί με  εκλεκτούς καλεσμένους. Επίσης, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Καρσίγιακα – Παναθηναϊκός, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στα Novasports 1 και Novasports 1 HD στην εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» με το Γιάννη Καραλή θα υπάρχει ρεπορτάζ από το «τρίτο ημίχρονο» της αναμέτρησης των «πράσινων», πριν πάρει τη σκυτάλη η «Super Euroleague».

Για περισσότερα σχετικά με την Euroleague Basketball και το Eurocup:

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από τη διοργάνωση της Euroleague Basketball στο www.novasports.gr/Euroleague Τα στιγμιότυπα των αγώνων και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών από τη διοργάνωση της Euroleague Basketball στο www.novasports.gr/WebTV-Euroleague Δείτε το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Euroleague Basketball στο www.novasports.gr/Euroleague07 Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για live κάλυψη των αγώνων Euroleague Basketball. Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από τη διοργάνωση του Eurocup στο www.novasports.gr/Eurocup Τα στιγμιότυπα των αγώνων και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών από τη διοργάνωση του Eurocup στο www.novasports.gr/WebTV-Eurocup Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για live κάλυψη των αγώνων Eurocup.