Ένας απίστευτος καβγάς ξέσπασε στο πρωινό του ΑΝΤ1 ανάμεσα στον παρουσιαστή Γιώργο Παπαδάκη και τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γ. Αδαμίδη.

Όλα ξεκίνησαν όταν βγήκε στον αέρα ένας άνεργος πατέρας τριών παιδιών για να καταγγείλει ότι τον έβγαλαν από το κοινωνικό τιμολόγιο και στη συνέχεια του έκοψαν το ρεύμα.

Οι ερωτήσεις του κ. Αδαμίδη προς τον πατέρα εκνεύρισαν τον Γιώργο Παπαδάκη ο οποίος σε υψηλούς τόνους του είπε ότι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία, ενώ έλαβε και ανάλογη απάντηση.

Η ένταση ξέσπασε όταν ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ρώτησε τον άνεργο πόσα χρόνια έχει να πληρώσει τους λογαριασμούς του και αν έχει πληρώσει τον λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εσκεμμένα δεν πλήρωνε το ρεύμα.

«Δεν σου επιτρέπω, έρχεσαι εδώ με τον παχυλό μισθό σου και κατηγορείς έναν άνθρωπο άνεργο με τρία παιδιά ότι είναι κακοπληρωτής; Δεν το επιτρέπω αυτό» ξέσπασε ο κ. Παπαδάκης.

Για αρκετή ώρα υπήρξε ένταση ανάμεσα στους δύο με τον Γιώργο Παπαδάκη να του λέει ότι θα κατέβει υποψήφιος βουλευτής και ότι πολιτικολογεί.

Η κόντρα συνεχίστηκε όταν ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε να πέσουν διαφημίσεις και είπε: «δε θέλουμε άλλο να σας ακούσουμε μας ενοχλεί η παρουσία σας»…

«Εσείς είστε εκπρόσωπος της ΔΕΗ ή των συνδικαλιστών;» ρώτησε ο κ. Παπαδάκης και είπε: «Δεν σας δίνω το δικαίωμα να συνεχίσετε».

«Εσείς στήσατε το παιχνίδι» κατηγόρησε ο κ. Αδαμίδης την εκπομπή.

«Ελάτε να δείτε το μήνυμα και πότε μας το έστειλε ο άνθρωπάκος, που θα μας κατηγορήσετε ότι στήνουμε παιχνίδι» φώναζε ο κ. Παπαδάκης και πρόσθεσε ότι χαίρεται που εκτίθεται ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ.

«Όλοι έχουμε μια διαδρομή και κρινόμαστε καθημερινά» είπε ο Γ. Αδαμίδης.

«Τι εννοείτε;» φώναζε έξαλλος ο Παπαδάκης.

«Εσείς απολογήστε καθημερινά στην κοινωνία εγώ στους εργαζομένους. Μπορείτε να στήνετε όσο κοινωνικό αυτοματισμό θέλετε», ανέφερε ο κ. Αδαμίδης.

«Έχετε την εντύπωση ότι θα ανεχθούμε εδώ να συνεχίσουμε να ακούμε όλα αυτά που λέτε, κάνετε λάθος. Προπαγάνδα στο κόμμα σας», του είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Τότε ο κ. Αδαμίδης κατηγόρησε τον Γιώργο Παπαδάκη για φασισμό.

Δείτε το βίντεο