Την παρεξήγηση που υπήρχε μεταξύ τους έλυσαν on air ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τον πρώτο να αποκαλύπτει τι τον είχε πειράξει, προσθέτοντας ότι «έπρεπε να σκοτώσω το φάντασμά σου»!

«Στην αρχή δεν είχαμε και τις καλύτερες σχέσεις…», παραδέχθηκε ο Γρηγόρης, όταν υποδέχθηκε τον Γιώργο στην εκπομπή «The 2Night Show».

Κάπου εκεί ήρθε η… αποκάλυψη, με τον Γιώργο να εξιστορεί τι τον είχε πειράξει: «Κάποια στιγμή με είχες καλέσει στο πρωινό, αν θυμάσαι, έλεγα τότε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Ενώ με είχατε προετοιμάσει, κάτι έγινε, κάτι διοικητικό του Star, δεν ξέρω τι ακριβώς και με πήρες εσύ ο ίδιος πολύ ευγενικά και μου το ακύρωσες. Εγώ παρεξηγήθηκα, λέω “δεν αξίζω ρε παιδί μου να πάω;”, γιατί ήσουν τότε ο Αρναούτογλου που έκανε το πρωινό με πολύ μεγάλη επιτυχία. Έλεγα “τι δεν του άρεσε;”, “για να με ακυρώσει τελευταία στιγμή κάτι έγινε”».

«Όταν πήγα στο Mega έπρεπε να σκοτώσω το φάντασμα Αρναούτογλου γιατί τα πρωινά μεταξύ εσού και εμού με την Φαίη ήταν αποτυχημένα πρωινά, δεν είχαν κάνει επιτυχία στο Mega. Άρα, έπρεπε να σκοτώσω το φάντασμα σου στα πλατό, όλοι μιλάγαν για τον Αρναούτογλου!», συνέχισε ο Γιώργος και πρόσθεσε: «Αν μια ομάδα δε δουλέψει για σένα και λένε πόσο καλός ήταν ο Αρναούτογλου και πόσο μα…ας ο Λιάγκας, είσαι αποτυχημένος! Έπρεπε να το σκοτώσω αυτό, αλλά δεν ήθελα να σκοτώσω εσένα γιατί ξέρεις ότι σε εκτιμώ. Ήθελα να σκοτώσω το φάντασμα σου, αλλά δεν είχαμε ποτέ καμία κόντρα», είπε μεταξύ άλλων ο Λιάγκας.