Έναν ξεχωριστό ενδυματολογικό κώδικα επέλεξε μια φοιτήτρια από την Αλβανία ώστε να ξεχωρίσει ανάμεσα στις αντιπάλους της και να προσληφθεί για τη θέση της παρουσιάστριας ειδήσεων. Όταν κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών η Enki Bracaj, εμφανίστηκε με ένα σακάκι, χωρίς κουμπιά, το οποίο αναδείκνυε το πλούσιο μπούστο της, οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού δικτύου την προσέλαβαν ευθύς αμέσως.

Σήμερα η 21χρονη παρουσιάζει τις διεθνείς ειδήσεις του σταθμού και όλοι μιλούν για ανερχόμενο αστέρι της ειδησεογραφίας.

Όπως είπε ο εκπρόσωπος τύπου του καναλιού «πολλοί κάνουν λόγο για απρεπή ενδυμασία, αλλά δουλεύουμε πάνω σε αυτό και από ότι φαίνεται μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κακό στη δημόσια παρουσία της».

2CA1D3CB00000578-0-image-a-41_1442917844932

Η Bracaj, η οποία σπουδάζει δημόσιες σχέσεις στο τοπικό πανεπιστήμιου, ανέφερε πως απλώς βρήκε ένα τρόπο για να την προσέξουν στην ανταγωνιστική αυτή βιομηχανία της τηλεθέασης. Προασπιζόμενη την απόφασή της να εμφανιστεί σχεδόν ημίγυμνη μπροστά στα μάτια παραγωγών και τεχνικών ανέφερε πως «δεν είναι είναι εύκολο να μπεις στο χώρο της τηλεόρασης. Οπότε κατάλαβα πως αν ήθελα να το κάνω έπρεπε να φανώ γενναία και να προσφέρω κάτι διαφορετικό. Μίλησα πρώτα με τους γονείς μου και αφού μου είπαν θα υποστήριζαν την απόφασή μου, δεν ήταν πρόβλημα για εμένα να προχωρήσω».