«Ανδρικές υποθέσεις». Ένας οδηγός επιβίωσης για τον σύγχρονο άνδρα κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 23.00 με παρουσιαστή τον Κρατερό Κατσούλη.

Ο Κρατερός Κατσούλης έχει κεντρικό καλεσμένο τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Ο ηθοποιός μιλά για την φιλοσοφία του, τις συνήθειές του, τις απόψεις του. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ταξιδεύει στις αγαπημένες του διαδρομές σε στεριά και θάλασσα.

Με χρηστικές πληροφορίες και ρεπορτάζ από τον κόσμο του αυτοκινήτου, των νέων τεχνολογιών, της ανδρικής περιποίησης και των σπορ.

Με διάσημες γυναίκες να μιλούν για το δικό τους πρότυπο του σύγχρονου άνδρα και να σχολιάζουν τις… φυλές των ανδρών και τις συμπεριφορές τους ξεκινά η πρώτη εκπομπή.

Η εκπομπή «Ανδρικές Υποθέσεις» είναι μια καινούρια ματιά στον «κόσμο του άνδρα». Ένα τηλεοπτικό περιοδικό, με έξυπνο λόγο, χιούμορ, γρήγορους ρυθμούς, σύγχρονη αισθητική και μια ξεχωριστή σκηνοθετική άποψη.

Ένα τηλεοπτικό περιοδικό, που θα προβάλλεται κάθε Κυριακή με τον Κρατερό Κατσούλη και θα περιλαμβάνει θέματα, δράσεις, συζητήσεις και προτάσεις γύρω απ’ όλα όσα απασχολούν το περίφημο «ισχυρό φύλο».