Την πόρτα της εξόδου από τον ΑΝΤ1 πέρασε και επίσημα ο Ανδρέας Παναγόπουλος. Οι φήμες περί «διαζυγίου» με το κανάλι του Αμαρουσίου είχαν ξεκινήσει από τα τέλη Ιουνίου, επιβεβαιώθηκαν ωστόσο σήμερα με την επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού.

«Μετά από 25 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας, ο Διευθυντής Ειδήσεων & Ενημέρωσης, κος Ανδρέας Παναγόπουλος αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1, για να αξιοποιήσει μια νέα επαγγελματική ευκαιρία», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Και επισημαίνεται: «Ο κος Παναγόπουλος,  ένα από τα πιο ικανά και σημαντικά στελέχη του δημοσιογραφικού επιτελείου του σταθμού, ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία το 1990 από το πολιτικό ρεπορτάζ και το σχολιασμό, ενώ το 2009 ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή Ειδήσεων & Ενημέρωσης. Κατά τη διάρκεια της θητείας του συνέβαλε σημαντικά  στη συνεχή αναβάθμιση των ειδήσεων και της ενημέρωσης του ΑΝΤ1.

Ο ΑΝΤ1 τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του κατά τη διάρκεια της 25ετούς συνεργασίας τους και του εύχεται ολόψυχα κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια.»