Το «24» συνεχίζει με αμείωτη δράση και αγωνία στον έκτο κύκλο. Κάθε επεισόδιο καλύπτει μια πραγματική ώρα και η ιστορία ολόκληρου του κύκλου διαδραματίζεται μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο, από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου και κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή στη ζώνη Perfect Ten στις 22.00 από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ .

Στις πρώτες πέντε σεζόν της, η διάσημη σειρά έχει προταθεί για συνολικά 51 Emmys, συμπεριλαμβανομένων πέντε για την «Καλύτερη δραματική σειρά» και πέντε για τον «Καλύτερο ηθοποιό δραματικής σειράς» δηλαδή τον Kiefer Sutherland.

Το «24» είναι μία δημιουργία των Joel Surnow και Robert Cochran,και συνεχίζει και στον έκτο κύκλο να διατηρεί την απρόβλεπτη και μοναδική μορφή του.

Κάθε επεισόδιο καλύπτει μια ώρα πραγματικού χρόνου , και ολόκληρη η ιστορία διαδραματίζεται σε 24 ώρες σταματώντας κάθε φορά στο σημείο εκείνο , έτσι ώστε οι θεατές να μπορούν πάλι να ακολουθήσουν τους χαρακτήρες δεδομένου ότι βιώνουν μια αξέχαστη ημέρα που είναι γεμάτη από απρόβλεπτες καταστάσεις.

Η έκτη σεζόν ξεκινά 20 μήνες μετά από το συγκλονιστικό φινάλε της τελευταίας σεζόν, όπου συνελήφθη και κακοποιήθηκε ο Jack Bauer (Kiefer Sutherland) από τους κινεζικούς κυβερνητικούς πράκτορες και η τύχη του παρέμεινε άγνωστη…

Ο Wayne Palmer (DB Woodside), ο αποφασιστικός αδελφός του πρώην Προέδρου David Palmer, είναι τώρα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, και τον βοηθά η αδελφή του Σάντρα Palmer (Regina King) και ένας ισχυρός δικηγόρος υπεράσπισης.

Μετά από μια σειρά φρικιαστικών τρομοκρατικών επιθέσεων, ο Palmer και μία ομάδα συμβούλων του, Karen Hayes (Jayne Atkinson) και συναδέλφων Lennox (Peter MacNicol)-καθώς επίσης και των Chloe O’Brian (Mary Lynn Rajskub), Curtis Μanning (Roger Cross) και Bill Buchanan (James Morrison)– ξεκινά μια αδιανόητα… φρικιαστική ημέρα.

Στο πρώτο επεισόδιο:
Εδώ και 11 εβδομάδες, οι ΗΠΑ δέχονται μια σειρά από τρομοκρατικές ενέργειες και οι κύριοι ύποπτοι είναι Μουσουλμάνοι εξτρεμιστές. Όταν ένα λεωφορείο δέχεται επίθεση, το Λος Άντζελες μπαίνει κι αυτό στο «κόλπο». Την ίδια ώρα οι διαφωνίες στο Κογκρέσο είναι έντονες, με τον Πρόεδρο Γουέην Πάλμερ να βρίσκεται ανάμεσα.

Ο Μπιλ Μπιουκάναν και ο Κέρτις Μάννινγκ συναντιούνται με Κινέζους διπλωμάτες και καταφέρνουν να απελευθερώσουν τον Τζακ Μπάουερ! Η μάχη των τρομοκρατών με τις ΗΠΑ φαίνεται πως είναι προσωπική, καθώς ο Φαγιέντ επιθυμεί να εκδικηθεί τον Τζακ για τη δολοφονία του αδερφού του. Μια ακόμα δύσκολη μέρα μόλις ξεκίνησε…