Τέταρτος κύκλος του «Πενήντα πενήντα» θα υπάρξει, άρα μιλάμε για απουσίες ηθοποιών – χαρακτήρων που θα προκαλέσουν αίσθηση. Για να δούμε λοιπόν την σύνθεση του ανανεωμένου 50 – 50: Φιλιππίδης, Χαικάλης και Μπουλάς μένουν αμετακίνητοι στις θέσεις τους, παρέα τους κάνουν η Άβα Γαλανοπούλου (Ελισάβετ) και η Μαρία Ανδρούτσου (Ξανθίππη) αλλά όχι και η Βάνα Ραμπότα. Πως θα επέλθει το…. μοιραίο;

Η γυναίκα θέλει να βρει την ησυχία της και αρχικά πετάγεται στο Λονδίνο όπου και μένει για λίγο καιρό με την Εύα, το ταξιδάκι όμως αυτό της ανοίγει την όρεξη και έτσι στην συνέχεια αποφασίζει να γίνει…πολίτης του κόσμου, ανοίγει χάρτες αγοράζει ταξιδιωτικά περιοδικό και καταλήγει στα νησιά Γκαλαπάγκος όπου κάποια στιγμή θα θελήσουν να την επισκεφθούν και οι δύο φίλες της, όπως δημοσιεύει το TvZapping.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (Κίμωνας), η Φωτεινή Τσακίρη (Βίβιαν) και ο γιος τους, ο Παναγιωτάκης, μετακομίζουν στο δικό τους σπίτι και σιγά-σιγά τα ίχνη τους χάνονται, με την συμμετοχή τους να εξαντλείται σε απλές αναφορές. Στο μέλλον μαθαίνουμε πως ο Μίμης αποσύρεται από το εργοστάσιο με τον γιο και την νύφη να το αναλαμβάνουν και σχετικά γρήγορα, λόγω της οικονομικής κρίσης, να το μεταφέρουν στο εξωτερικό.

Ο Θάνος Τοκάκης (Αχιλλέας) και η Σοφία Πανάγου (Ναταλία) παίρνουν την Ελίζαμπεθ και μετακομίζουν στην Θεσσαλονίκη, στο σπίτι του πατέρα του Θάνου. Τον συμπέθερο του Νικηφόρου θα έχουμε την ευκαιρία να τον δούμε σε μερικά επεισόδια -όχι όμως και τα παιδιά- αφού θα έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση με τον απαρηγόρητο μπαμπά της Ναταλίας.

Η Νικολέτα Καρρά (Μαρία) δεν θα τα ξαναβρεί με τον Παύλο αλλά οι τηλεθεατές θα έχουν τη ευκαιρία να την δουν συχνά-πυκνά σε ρόλο γκεστ, ενώ τον Βασίλη (Βασίλης Θωμόπουλος) δεν θα τον χάσουμε καθώς η τριάδα δεν αλλάζει στέκι. Αισθητά θα μεγαλώσει ο ρόλος της Δήμητρας Στογιάννη (Εύα) που δεν πρόκειται να ακολουθήσει την μητέρα της στο εξωτερικό αλλά θα μείνει στην Αθήνα και θα κάνει παρέα στον μπαμπά.

Δύο καινούργιοι ρόλοι…

Ο τέταρτος κύκλος δεν θα θυμίζει σε τίποτα τον προηγούμενο όπου το σενάριο βασίστηκε στην καταπάτηση των Δέκα Εντολών, θα είναι ανατρεπτικός, θα έχει καινούργιες ιστορίες, νέα πρόσωπα και θα αποτελεί ένα ξεκίνημα από το μηδέν για τους τρεις πρωταγωνιστές. Για να καταλάβετε τι περίπου θα συναντήσετε, αρκεί να σας πούμε πως ο Νικηφόρος μετά από τόσα χρόνια απατάει την Ελισάβετ και μάλιστα κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση, ο Παύλος συζεί με την Εύα και ο Μίμης γίνεται ένας κλασσικός συνταξιούχος. Υπάρχει όμως χώρος και για φρέσκους χαρακτήρες που όπως και να το κάνουμε θα φέρουν έναν αέρα ανανέωσης στο Πενήντα-Πενήντα. Η παραγωγή βρίσκεται σε συζητήσεις με πρωτοκλασάτα ονόματα και δύο είναι οι ρόλοι-κλειδιά για την νέα σεζόν, ενός άνδρα και μίας γυναίκας. Η συγγενής του Μίμη -έρχεται από το πουθενά και ανακατεύει τους πάντες- και ο κύριος, γνωριμία της παρέας που γίνεται μετά από πολλά χρόνια και πάλι τετραμελής….