Ο Μεχμέτ σώζει με δυσκολία τον εαυτό του και την Γκιουμούς από τα χέρια της μαφίας. Όμως και αυτήν τη φορά τους περιμένει στο σπίτι μια μεγάλη έκπληξη. Αυτός που είχε πάρει και έφερε σπίτι τη Ντεφνέ είναι ο Μεχμέτ Φικρί, ο οποίος ήξερε για την ύπαρξή της και ήθελε να δώσε ένα μάθημα σε όλους και κυρίως στην Πινάρ επειδή του το έκρυψαν.

Η έλευση της Ντεφνέ στο σπίτι δίνει μεγάλη χαρά στην οικογένεια. Ο Μεχμέτ είναι ευτυχισμένος που σώθηκε. Αλλά όταν ο Ονούρ του ομολογεί ότι ο πατέρας της μικρής δεν είναι άλλος από τον ίδιο, ο Μεχμέτ γίνεται έξαλλος. Η σχέση των δύο φίλων διαρρηγνύεται.

Ο Μεχμέτ είναι θυμωμένος και με την αδερφή του και με τον Ονούρ. Η Γκιουμούς προσπαθεί να μεσολαβήσει για να τα ξαναβρούν οι δύο φίλοι, αλλά ο Μεχμέτ δε συγχωρεί τον Ονούρ.

Ο Αχμέτ δηλώνει στη Σερέφ ότι θέλει να χωρίσουν. Η Σερέφ αντιμετωπίζει το γεγονός με μεγάλη ψυχραιμία. Αλλά ο σκοπός της είναι να ξανακερδίσει τον Αχμέτ και να βγάλει από τη μέση τη Ζεϊνέπ, τη γυναίκα που ερωτεύτηκε ο άντρας της. Χωρίς να χάνει χρόνο, βάζει σε εφαρμογή τα δόλια σχέδιά της.