Η 53χρονη βραβευμένη με Emmy δημοσιογράφος και αρραβωνιαστικιά του Τζεφ Μπέζος, Λόρεν Σάντσεζ, μοιράστηκε μια φωτογραφία του αρραβωνιαστικού της. Στη φωτογραφία, ο μεγιστάνας φορά μαγιό, είναι χωρίς μπλούζα και ανεβαίνει στο γιοτ του, μετά τη βουτιά του στα νερά του ωκεανού.

«Είναι ιδέα μου ή κάνει ζέστη έξω;» έγραψε η Λόρεν Σάντσεζ στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram με μια καρδιά και ένα emoji ήλιου. Το ζευγάρι πρόσφατα είχε απολαύσει μια πολυτελή καλοκαιρινή απόδραση. Τον Ιούνιο, εθεάθησαν να κάνουν διακοπές σε ένα παραθαλάσσιο χωριό και να απολαμβάνουν ένα μεσημεριανό γεύμα, σύμφωνα με το people.com.

Η τωρινή ανάρτηση της Σάντσεζ έρχεται μετά τη φωτογράφιση του ζευγαριού να κρατιούνται χέρι-χέρι την περασμένη εβδομάδα, όταν βγήκαν για δείπνο με την οικογένειά τους στο Nobu Malibu.

Διάσημοι χρήστες σημείωσαν τη γυμνασμένη εμφάνιση του ιδρυτή της Amazon, όπως ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Mark Zuckerber, ο οποίος τον αποκάλεσε «The OG», και η Kris Jenner, η οποία σχολίασε πολλά emojis φλόγας.

Ωστόσο, υπήρχαν και κάποιοι κακοπροαίρετοι σχολιαστές. Ένας από αυτούς, μάλιστα, έγραψε στα σχόλια της δημοσίευσης: «Γίνεται κάποιος πιο ελκυστικός ανάλογα με το πόσο μεγάλος είναι ο τραπεζικός του λογαριασμός; Ρωτώ για έναν φίλο».