Μετά από έξι ολόκληρους μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο οι τέσσερις τελευταίοι παίκτες του Survivor All Star επέστρεψαν στην Ελλάδα και την Τρίτη (11/7) έπεσαν οι τίτλοι τέλους του ριάλιτι επιβίωσης με μεγάλο νικητή τον Σάκη Κατσούλη για δεύτερη φορά μετά το 2021, ο οποίος στο γκραν φινάλε επικράτησε με οριακή διαφορά του Νίκου Μπάρτζη.

Η σύντροφός του Μαριαλένα Ρουμελιώτη αναδείχθηκε τρίτη και για την ιστορία την τετράδα έκλεισε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Καθόλου άσχημα για το ζευγάρι που πήρε και τον τίτλο και τα χρήματα και το αυτοκίνητο, εξ’ ου και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί και τα φιλιά τους στη λήξης της βραδιάς.

Επιστροφή στην κανονική ζωή για τους τελευταίους των… Μοϊκανών που η λογική λέει πως προσπαθούν να αναπληρώσουν τους… χαμένους μήνες και να περάσουν χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μάλιστα, την Πέμπτη (13/7) η Μαριαλένα Ρουμελιώτη επισκέφτηκε την γιαγιά της, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία και μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους ακολούθους της στο Instagram. «Γιαγιούλα μου επιτέλους… βασίλισσά μουυυ! Πόσο μου έλειψες!» είναι τα «λόγια» που συνοδεύουν το βίντεο.

Η πρώην παίκτρια του Survivor μπήκε στο σπίτι ξαφνικά και μίλησε στην γιαγιά της, η οποία όταν την αντίκρισε δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της. Άραγε να της ζήτησε δισέγγονο όπως έγινε με την μητέρα της Μαριαλένας που τη ρώτησε πότε θα κάνουν με τον σύντροφό της ένα παιδάκι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης των οικογενειών στον Άγιο Δομίνικο.