Έχουμε δει τα μικροκοπικά και τα «γυμνά» μπικίνι τα τελευταία χρόνια. Μια εντυπωσιακή νέα εκδοχή του δημοφιλούς μαγιό εμφανίστηκε στην πρώτη ημέρα της Miami Swim Week 2023, η οποία είναι τόσο λιτή, που δεν αφήνει σχεδόν τίποτα στη φαντασία.

Οι σχεδιαστές μαγιό υιοθετούν σιγά σιγά τον «μινιμαλισμό» στις δημιουργίες τους, που για πολλούς σημαίνει απλές, χωρίς φασαρία δημιουργίες, σημειώνει η New York Post. Ωστόσο, η πασαρέλα απέδειξε ότι κάποιοι καλλιτέχνες το πήραν κυριολεκτικά, φτιάχνοντας ρούχα που προσφέρουν όσο το δυνατόν λιγότερη κάλυψη, και έτσι γεννήθηκε μια νέα τάση: Τα «μίνιμαλ» μπικίνι.

Μια σχεδιάστρια το προχώρησε ακόμη περισσότερο: Η Ema Koja, με έδρα τις ΗΠΑ, στην οποία ανήκει η μάρκα Ema Savahl, πρωτοστάτησε με τα «μίνιμαλ» μπικίνι, επιδεικνύοντας στην πασαρέλα μια ποικιλία από δύο κομμάτια που… αποκαλύπτουν το σώμα.

Ένα μοντέλο περπάτησε στην πασαρέλα με κομμάτια ασημένιου υφάσματος σε σχήμα αστεριού στις κάτω περιοχές και τις θηλές της, αποκαλύπτοντας σχεδόν ολόκληρο το γυμνό της σώμα στους θεατές.

Το μικροσκοπικό σύνολο συγκρατούνταν λεπτές ασημένιες τιράντες, οι οποίες σε σχέση με τη φυσική της επιδερμίδα ήταν σχεδόν απαρατήρητες. Από πίσω, η ξανθιά φαινόταν εντελώς γυμνή, εκτός από μερικές τιράντες και το πιο μικροσκοπικό στρινγκ που και πάλι μπερδευόταν με τον τόνο του δέρματός της.

Ένα άλλο από τα χειροποίητα σχέδια της Koja, το οποίο περιγράφει ως «τέχνη που φοριέται», ήταν εξίσου αποκαλυπτικό, καθώς κάλυπτε στρατηγικά τη φιγούρα του μοντέλου όπου χρειαζόταν.

Αν και δεν είναι σαφές πώς θα τα πήγαινε στην παραλία με την άμμο, σίγουρα δεν αφήνει πολλά άλλα στη φαντασία.

Παρά τα αλλόκοτα μαγιό, οι θαυμαστές επαίνεσαν την επίδειξη, χαρακτηρίζοντάς την «υπέροχη». «Εκπληκτική συλλογή», έγραψε κάποιος στη σελίδα της Ema Savahl στο Instagram.

«Ουάου!!! Αυτά είναι απίστευτα!», δήλωσε κάποιος άλλος χρήστης.

Άλλοι πάλι αναρωτήθηκαν «ποιος στο καλό» θα τα φορέσει αυτά τα μαγιό και πού.