Πρόσφατα ο Jim Morison «συγχωρέθηκε» από τις αρχές της Φλόριντα διότι είχε καταδικαστεί το 1969 σε οκτάμηνη φυλάκιση για προσβολή της δημοσίας αιδούς, σε συναυλία των Doors το 1969 στο Μαϊάμι.

Μετά από αυτή την απόφαση να τον «συγχωρέσουν» μετά θάνατον τα εναπομείναντα μέλη των Doors όσο και η οικογένεια του τραγουδιστή εξέδωσαν μία επιστολή στην οποία μεταξύ των άλλων γράφουν:

«Μπορεί να ήταν μια χαοτική συναυλία, αλλά σίγουρα δεν ήταν παράνομη. Ο χώρος ήταν γεμάτος κόσμο αφού είχαν πουληθεί περισσότερα εισιτήρια απ’ όσα έπρεπε και η αστυνομία βρισκόταν εκεί, για να προστατεύσει τα μέλη της μπάντας, όχι για να τους περιορίσει με οποιοδήποτε τρόπο. Μετά τη συναυλία οι αστυνομικοί ήταν μαζί μας στα παρασκήνια, όπου κάναμε πλάκα και πίναμε μαζί μπίρες, λίγο πριν φύγουμε  από την πόλη…Δεν πιστεύουμε ότι ο Jim πρέπει να συγχωρεθεί για κάτι. Αν η Πολιτεία της Forida θέλουν να  επανορθώσουν για αυτή την παράλογη σύλληψη του Jim Morrison σαράντα χρόνια μετά το συμβάν μια απλή συγνώμη από την πλευρά τους θα ήταν πιο κατάλληλη».