Στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μονογονεϊκές οικογένειες αναφέρθηκε σήμερα ο Φώτης Σεργουλόπουλος μέσα από την εκπομπή του, ο οποίος μίλησε και για τον ρόλο που έχει ώστε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για όλα αυτά τα θέματα.

Παίρνοντας λίγο χρόνο από τον αέρα της εκπομπής του «Πρωΐαν σε είδον την μεσημβρίαν», που παρουσιάζει μαζί με την Τζένη Μελιτά, ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανέφερε πως «έχω μια δουλειά, για την οποία θέλω να μιλάω. Ταυτόχρονα, έχω μια ζωή, για την οποία πιστεύω ότι, λόγω της στάσης της, έχει δείξει έναν δρόμο. Το θεωρώ λίγο υποχρέωσή μου, εγώ που μπορώ να το κάνω, να είμαι ορατός στον έξω κόσμο».

Ύστερα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφέρθηκε στις εκλογές και στο τι ζήτησε από τους πολιτικούς στο πάνελ της έκτακτης εκπομπής για τις εκλογές στην ΕΡΤ, όπου βρέθηκε. Μάλιστα, και επειδή χθες είχαμε εκλογές, είναι κάτι το οποίο ανέφερα στο πάνελ των εκλογών, στον Γιάννη Κουβαρά».

«Ζητώ από την καινούρια κυβέρνηση, όποια κι αν είναι αυτή, να βοηθήσει την οικογένειά μου ώστε να είναι ισότιμη με τις άλλες οικογένειες» ανέφερε με αποφασιστικότητα ο παρουσιαστής, με αφορμή τη συζήτησή του με τη Λένα Αλκαίου που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή τους.