Θύμα ηλεκτρονικής απάτης έπεσε η Μαρία Μπακοδήμου, όπως κατήγγειλε μέσα από την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ, «Γεια σου». «Υπάρχει μία ηλεκτρονική απάτη, photoshop, που δείχνει εμένα να κρατάω ένα προϊόν τύπου πόσιμο. Δεν το έψαξα και πάρα πολύ. Ευχαριστώ τους φίλους που μου το έστειλαν στο Instagram, και λέει ότι εγώ, παρ’ όλη την ηλικία μου, δείχνω πολύ νεότερη επειδή πίνω αυτό το πράγμα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Θέλω να προσέχετε πάρα πολύ. Γιατί υπάρχουν προϊόντα, τα οποία μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνα. Δεν ξέρετε τι έχουν. Και αν βλέπετε έναν επώνυμο να κρατάει ένα μπουκαλάκι, δεν αποκλείεται το photoshop, όπως σε αυτή την περίπτωση. Και συμβαίνει πάρα πολύ συχνά. Μέχρι να πας στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, να καταθέσεις μήνυση, αυτοί έχουν ξεπουλήσει και εξαφανίζονται», τόνισε χαρακτηριστικά.

Επίσης, αναφέρθηκε σε άλλο περιστατικό ηλεκτρονικής απάτης που της είχε συμβεί παλαιότερα. «Μου έχει τύχει με χάπια για το αδυνάτισμα, που πάλι τα διαφήμιζα εγώ και μία κυρία που τα είχε αγοράσει με έπαιρνε τηλέφωνο και με ρωτούσε πότε είδα αποτέλεσμα. Και εκεί τρελάθηκα και το βρήκα». 

«Γι ‘αυτό κοινοποιούμε πάντα αν είμαστε θύματα ηλεκτρονικής απάτης. Για να το μάθετε και εσείς. Και ό,τι βλέπετε να το θεωρείτε 100% απάτη», κατέληξε η Μαρία Μπακοδήμου.