Η Mia Khalifa μετά το τέλος της καριέρας της ως ηθοποιός ταινιών ερωτικού περιεχομένου, έχει ανοίξει ένα κεφάλαιο ως influencer, ενώ συνεχίζει να προσφέρει περιεχόμενο και μέσω της πλατφόρμας Onlyfans. Πρόσφατα, δε, παρουσίασε και μια άλλη πλευρά της καθώς μίλησε σε σπουδαστές του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης σε σεμινάριο με κεντρικό θέμα τα όρια της ιδιωτικότητας στον επαγγελματικό χώρο.

Η Mia Khalifa μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες και στιγμές από την επίσκεψή της στο campus του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης στη Μεγάλη Βρετανία και υποστήριξε πως ήταν ενθουσιασμένη και τυχερή με την ευκαιρία που της δόθηκε να μοιραστεί τις εμπειρίες της με νέους ανθρώπους που διψούν για μάθηση και να δουν τα ζητήματα που υπάρχουν στο εργασιακό περιβάλλον με «ανοικτό μυαλό» και από πολλές πλευρές χωρίς να περιορίζονται από στερεότυπα.

«Για μένα θα είναι πάντα μια σημαντική ανάμνηση και κάτι για το οποίο θα μπορώ να μιλάω στα παιδιά μου στο μέλλον. Νιώθω πολύ τυχερή γι’ αυτή την εμπειρία», ανέφερε σε μήνυμά της στα social media. «Είχα την επίγνωση της στιγμής και ήθελα να ζήσω κάθε στιγμή και να μην την αφήσω να περάσει», πρόσθεσε.

«Οπότε, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φοιτητές, αλλά και στο Πανεπιστήμιο που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία να μιλήσω σε ένα τόσο ιστορικό περιβάλλον. Νιώθω μεγάλη τιμή», ανέφερε.