Ο Κωνσταντίνος Καζάκος εδώ και αρκετό καιρό είναι σε σχέση με την κατά 27 χρόνια μικρότερή του Βασιλική Μακρή. Οι δυο τους έχουν δεχτεί διάφορα σχόλια για τη σχέση τους, καθώς η διαφορά στην ηλικία τους έχει προβληματίσει κάποιους.

Ο ίδιος θέλησε να απαντήσει σε όλα τα σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς για τη σχέση του. Όπως δήλωσε ο ίδιος στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» με την Ελεονόρα Μελέτη, «δε με νοιάζει καθόλου. Ο καθένας έχει γίνει ένας μικρός δικαστής, αισθάνεται πολύ καλά να ποστάρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την άποψή του, τους αφήνω να τα λένε. Εμένα αυτοί που ικανοποιούνται ή αυτοϊκανοποιούνται, ποσώς με αφορούν», πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Καζάκος για όσους τον σχολιάζουν αρνητικά.

Αναφερόμενος για το πως έγινε η γνωριμία μεταξύ τους, ο Κωνσταντίνος Καζάκος είπε πως γνώρισε τη χορεύτρια Βασιλική Μακρή στη δουλειά. «Σε μια δουλειά γνωριστήκαμε. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά».

Η 26χρονη Βασιλική Μακρή και η σχέση της με τον Κωνσταντίνο Καζάκο

Η Βασιλική Μακρή έχει καταγωγή από την Πάτρα. Έφυγε από την πόλη της στα 18 της χρόνια, όταν αποφάσισε να σπουδάσει στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης. Η 26χρονη Βασιλική ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό και, μέσω της δουλειάς της, γνώρισε τον 53χρονο Κωνσταντίνο Καζάκο, με τον οποίο είναι σε σχέση εδώ και περίπου 2 χρόνια. Η Βασιλική Μακρή συμμετέχει σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις.

Οι δυο τους κρατούν χαμηλό προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, ο φακός των παπαράτσι τους έχει φωτογραφίσει αρκετές φορές, κατά τη διάρκεια των βραδινών τους εξόδων.