Η Μάργκοτ Ρόμπι συμπρωταγωνιστεί με τον Μπραντ Πιτ στη νέα ταινία «Babylon» και με αφορμή αυτό το γεγονός, πίεσε τον σκηνοθέτη Ντάμιεν Σαζέλ, ώστε να δώσει ένα φιλί στον χολιγουντιανό ηθοποιό.

Σύμφωνα με τον independent.co.uk η Ρόμπι που υποδύεται μια ανισόρροπη στάρλετ που εκμεταλλεύεται κάθε ακολασία στο Χόλιγουντ της εποχής του 1920, θέλησε να ανταλλάξει ένα φιλί με τον γοητευτικό ηθοποιό, κάτι που δεν κατάφερε όταν βρέθηκε πλάι του στο «Once Upon a Time in Hollywood».

«Αυτό δεν υπήρχε στο σενάριο», είπε χαρακτηριστικά η 32χρονη και πρόσθεσε πως «αλλά σκέφτηκα: Πότε ξανά θα έχω την ευκαιρία να φιλήσω τον Μπραντ Πιτ; Απλά θα το κάνω. Αυτή η ευκαιρία μπορεί να μην ξανάρθει ποτέ».

Έτσι, έπιασε τον Ντάμιεν Σαζέλ και είπε ότι «”Ντάμιεν, νομίζω ότι η Νέλι απλά θα πήγαινε και θα φιλούσε τον Τζακ”. Και ο Ντάμιεν τότε μου απάντησε: “Λοιπόν, θα μπορούσε -περίμενε, περίμενε. Θέλεις να φιλήσεις τον Μπραντ Πιτ;”. Κι εγώ του είπα: “Ω ναι, κι αν θέλεις, κάνε μου μήνυση. Αυτή η ευκαιρία μπορεί να μην ξανάρθει ποτέ”. Και τότε το ξανασκέφτηκε και είπε ότι θα μπορούσε να γίνει».

Μάλιστα, ερωτηθείσα πώς ήταν αυτή η εμπειρία, δήλωσε πως «ήταν υπέροχο».