Δηλώνει αυτοδημιούργηση και εκατομμυριούχος. Η 23χρονη Linsey Donovan από το Μέριλαντ των ΗΠΑ υποστηρίζει ότι έβγαλε εκατομμύρια από τα βίντεο που ανέβασε στα social media και επένδυσε τα χρήματά της, αγοράζοντας ακίνητα.

Το μοντέλο του Instagram και του OnlyFans λέει ότι η αξία των ακινήτων της ανέρχεται σε περισσότερα από 5 εκατομμύρια δολάρια και μάλιστα το ποιο σπίτι θα αγοράσει εξαρτάται από το αν μπορεί να βγάλει μια καλή selfie, σύμφωνα με πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram.

Η Donovan φέρεται να έβγαλε το πρώτο της εκατομμύριο ήταν μόλις 19 ετών, έναν χρόνο αφότου είχε μετακομίσει στη Φλόριντα για να κυνηγήσει μια καριέρα στο μόντελινγκ και να φτιάξει μια ζωή όπως εκείνη της… Barbie. «Αγόρασα συνολικά 7 σπίτια», είπε.

Η Donovan έκανε μια ξενάγηση μέσα στα σπίτια της, ανάμεσά τους μια έπαυλη αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων που αποκαλεί «Barbie Dreamhouse».

Μαζί της ζει και ένα κουνελάκι με το όνομα Mr. Hefner και αρκετά σκυλιά, που έχουν το δικό τους υπνοδωμάτιο, το οποίο συνδέεται με το δικό της. Έχει επίσης μια πάπια και 10 κότες. «Πάντα ήθελα κότες. Οι γονείς μου δεν με άφηναν ποτέ να πάρω», σημειώνει.

Η Donovan λέει ότι βγάζει τα λεφτά της με το μόντελινγκ, προωθώντας «εντυπωσιακά μπικίνι και εσώρουχα», καθώς και με «πολλά πράγματα που της ζητούν οι θαυμαστές της». Επενδύει στην εμφάνισή της και ισχυρίζεται ότι η συλλογή της με προϊόντα μακιγιάζ αξίζει περίπου 50.000 δολάρια.

«Ξέρω ότι ζω μια ζωή που ονειρεύονται πολλοί όμως δουλεύω πολύ σκληρά. Αλλάζω ρούχα τουλάχιστον πέντε φορές την ημέρα», λέει.

Η συλλογή της από παπούτσια αξίζει 50.000 δολάρια.

Η Donovan λέει ότι άφησε το πατρικό της σπίτι στο Μέριλαντ όταν έγινε 18 ετών χωρίς καθόλου χρήματα. Κρατά την κούκλα Barbie της για να της υπενθυμίζει το ταξίδι της.

«Δεν είχα πολλά λεφτά μεγαλώνοντας όμως με έκανε να εκτιμήσω την αξία ενός δολαρίου», σημειώνει. Άρχισε να βγάζει «καλά λεφτά» όταν ξεκίνησε το live-streaming. «Άρχισα να βγάζω 600 δολάρια την ημέρα και άρχισα να ανεβαίνω και έφτασα στα 2.000 δολάρια την ημέρα».

Τα χρήματά της τα ξοδεύει και σε ρούχα και ακριβά αυτοκίνητα, όμως η αγορά σπιτιών είναι αυτό που προτιμά. «Η επένδυση χρημάτων στο real estate είναι η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει ποτέ».

Η Donovan λέει ότι έχει εξαιρετική σχέση με τους γονείς της και ότι επειδή ήθελε να ζουν κοντά της, τους έκανε έκπληξη αγοράζοντάς τους ένα πολυτελές σπίτι στη Φλόριντα.

«Έχω μεγάλα σχέδια όσον αφορά τις επενδύσεις», λέει. «Ακόμη τσιμπιέμαι. Θεέ μου, ξυπνάω σε αυτό το ονειρεμένο σπίτι της Barbie».

«Δεν είχα κανέναν να με καθοδηγήσει. Πρέπει να είσαι έξυπνος και αν πραγματικά, πραγματικά θέλεις κάτι, πιστεύω ότι μπορείς να το καταφέρεις», καταλήγει.