Στο Παρίσι βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς όπου και περπάτησε στην πασαρέλα και αποθεώθηκε από τους παρευρισκόμενους. Ο σχεδιαστής μόδας συμμετείχε στην επίδειξη της μεγαλύτερης σχολής μόδας του Παρισιού, «LISAA Mode Paris» η οποία πραγματοποιήθηκε για καλό σκοπό.

Το σόου πραγματοποιήθηκε στο Hotel de Ville de Paris και ο Έλληνας σχεδιαστής φόρεσε δημιουργία μιας μαθήτριας της σχολής και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα για την καταπολέμηση των ηλικιακών διακρίσεων.

Ο Λάκης Γαβαλάς μοιράστηκε τις γνώσεις του και έδωσε τις συμβουλές του στους φοιτητές της σχολής ενώ την πασαρέλα του παρακολουθούσαν περισσότερα από 500 άτομα τα οποία παρευρέθηκαν στην επιβλητική αίθουσα του Hôtel de Ville, που αποτελεί το κεντρικό δημαρχείο του Παρισιού.

Άνδρες και γυναίκες άνω των 60 ετών φόρεσαν δημιουργίες των φοιτητών οι οποίες ήταν παρασκευασμένες από ανακυκλώσιμα υλικά και περπάτησαν στο ντεφιλέ.

Ο Λάκης Γαβαλάς, μια ημέρα μετά την επίδειξη μόδας και την πασαρέλα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από την εμφάνισή του, και ευχαρίστησε το γαλλικό κράτος για την παραχώρηση του ιστορικού κτιρίου.

«Καλημέρα φίλοι μου. Ζήτω το Έθνος και η σημασία του μεγάλου ΟΧΙ. Το κακό είναι ότι οι πολιτικοί συνεχίζουν να λένε ΟΧΙ για άσχετο λόγο και ειδικά στην εξέλιξη του λαού… Εδώ αυτή η εικόνα μου είναι απο χθεσινή εκδήλωση στο Hotel de Ville de Paris, όπου φόρεσα δημιουργία αριστούχου μαθήτριας την σχολής μόδας @lisaa.france και που αποθεώθηκε… Ευχαριστούμε το γαλλικό κράτος που παραχωρεί τέτοια ιστορικά κτίρια, για πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις» έγραψε ο Λάκης Γαβαλάς στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτησή του.