Η γνωστή τραγουδίστρια, Dua Lipa και ο Τρέβορ Νόα φαίνεται πως είναι το νέο ζευγάρι της showbiz. Η 27χρονη τραγουδίστρια και ο 38χρονος οικοδεσπότης της εκπομπής Daily Show, πυροδοτούν φήμες πως έχουν σχέση καθώς απεικονίζονται να χαλαρώνουν μαζί και να φιλιούνται μετά από ρομαντικό δείπνο σε εστιατόριο στη Νέα Υόρκη.

Η ποπ σταρ και ο δημοσιογράφος εθεάθησαν να απολαμβάνουν το δείπνο τους στο Miss Lily’s, ένα τζαμαϊκανό εστιατόριο στο East Village, και η DailyMail ανέβασε αποκλειστικές φωτογραφίες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι δυο τους έδειχναν να έχουν «χημεία» καθώς ολοκλήρωσαν τη βραδιά με ένα ρομαντικό φιλί και μια γλυκιά αγκαλιά πριν πάρουν χωριστούς δρόμους. Ένας παρευρισκόμενος είπε στην DailyMail: «Κάθονταν ήσυχα μακριά από όλους τους άλλους στο εστιατόριο. Ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν ζευγάρι. Έφυγαν μαζί και περπάτησαν, σταματώντας για αγκαλιές και φιλιά».

Το νέο ειδύλλιο έρχεται την ώρα που ο Trevor αποχωρεί από το The Daily Show μετά από επτά χρόνια στο τιμόνι, καθώς η τηλεθέαση της εκπομπής ενημέρωσης και ψυχαγωγίας αργά τη νύχτα μειώθηκε δραματικά.