Η πρώην σέξι πρωταγωνίστρια του Baywatch, Donna D’Errico, πέρασε στην αντεπίθεση, απαντώντας στους haters που την αποκάλεσαν «πολύ μεγάλη» με εντυπωσιακές πόζες με μπικίνι που δεν αφήνουν και πολλά στη φαντασία.

Η 54χρονη, πια, ηθοποιός δημοσίευσε στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο όπου πόζαρε με ένα αποκαλυπτικό καυτό ροζ μπικίνι με μικρά ασπρόμαυρα δεσίματα στο σλιπ της, ενώ βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρά της.

Στη λεζάντα της η πρώην σύζυγος του Nikki Sixx, του heavy metal συγκροτήματος Mötley Crüe, είπε ότι δεν είναι κοντά στην τελειότητα «αλλά νιώθω πολύ καλά».

Το επίμαχο βίντεο ως «απάντηση» στους haters της

Το βίντεο που δημοσίευσε δημιουργήθηκε στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της στο Λος Άντζελες, σε 360 μοίρες έτσι ώστε οι followers της να μπορέσουν να δουν καλά τόσο το μπροστινό μέρος του σώματός της, όσο και τα οσπίσθιά της. Η τηλεπερσόνα έδειχνε να είναι αψεγάδιαστη με γυμνασμένα πόδια, επίπεδη κοιλιά και σμιλεμένα χέρια.

Στη λεζάντα του βίντεο ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να σταματήσει να δημοσιεύει εικόνες με μαγιό, αφού οι haters της είπαν ότι δεν είναι κατάλληλο για την ηλικία της. «Ευχαριστώ για όλα τα σχόλια στην άλλη ανάρτησή μου», είπε στους followers της. «Τα διάβασα όλα. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι κοντά στην τελειότητα, αλλά νιώθω πολύ καλά».

Το πρώην μοντέλο του «Playboy» εξήγησε στη συνέχεια γιατί δεν είχε αναρτήσει από την τελευταία της φωτογραφία με μπικίνι τον περασμένο μήνα.

«Έκανα ένα μικρό διάλειμμα και διέσχισα την Αμερική με τον σκύλο μου», ανέφερε λεπτομερώς η D’Errico.

«Αυτή η χώρα μας είναι πανέμορφη. Ποτέ δεν ήξερα πόσο όμορφη ήταν μέχρι που την διέσχισα οδικώς και αφιέρωσα χρόνο για να την εκτιμήσω. Να έχετε μια υπέροχη μέρα».

Αργότερα, επέστρεψε στο «θέμα» της φωτογραφίας και πρόσθεσε: «Και για όποιον αναρωτιέται, όχι δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ φίλτρο σε αυτό το βίντεο. Το τράβηξα με την κανονική βιντεοκάμερα του κινητού μου στηριγμένη σε ένα τραπέζι της βεράντας και στέκομαι στο όμορφο φως του ήλιου».

Η D’Errico, σύμφωνα με τη Daily Mail, τόνισε μάλιστα πως «Αυτό που βλέπετε είναι αυτομαυριστικό, δεν φοράω μακιγιάζ και δεν είχα λούσει τα μαλλιά μου εδώ και δύο ημέρες επειδή ταξίδευα στο δρόμο».

Donna D’Errico: Οι σέξι πόζες της 54χρονης που κόβουν την ανάσα

Στα μέσα Ιουλίου, επίσης, η D’Errico δημοσίευσε μια εξίσου σέξι φωτογραφία με μπικίνι στο Instagram της. Η πρωταγωνίστρια του Candyman III είπε στους followers της ότι δεν είναι πολύ μεγάλη για να δημοσιεύει τέτοιου είδους σέξι φωτογραφίες με μαγιό.

Το σχόλιο ήταν μια αντίδραση στο μίσος που δέχτηκε στις 4 Ιουλίου όταν την είδαν με μαγιό κατά τη διάρκεια ενός βίντεο που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξήγησε η ίδια.

«Αρκετές γυναίκες διαμαρτυρήθηκαν για το βίντεο της 4ης Ιουλίου που ανέβασα με ένα κόκκινο, λευκό και μπλε μπικίνι, επειδή νόμιζαν ότι είμαι “πιο κλασική από αυτό” και “πολύ μεγάλη για να φοράω μπικίνι” και, το αγαπημένο μου, “απελπισμένη”», μοιράστηκε η σεξοβόμβα.

«Επιτρέψτε μου να σας πω κάτι που μπορεί να σας εκπλήξει. Μπορώ πραγματικά να φοράω και να κάνω κυριολεκτικά ό,τι θέλω. Με αυτό το σκεπτικό, εδώ είμαι εγώ με μπικίνι οκλαδόν πάνω σε ένα τραπεζάκι του καφέ ❤️», ενώ πρόσθεσε πως «Για όσους ρωτάνε, όχι δεν αφαίρεσα το βίντεο με το κόκκινο, λευκό και μπλε της 4ης Ιουλίου. Βρίσκεται ακόμα στην καρτέλα “reels” στη σελίδα μου».

Στο κλιπ τη βλέπουμε με ένα κόκκινο, άσπρο και μπλε μπικίνι, καθώς έπαιζε το God Bless USA.

«Καλή 4η Ιουλίου σε όλους! ΗΠΑ», έγραφε στη λεζάντα της, ενώ ευχήθηκε στους θαυμαστές της την ώρα που τραβούσε  όλο νόημα το σλιπ του μπικίνι της. Τα σχόλια φάνηκε να είναι μόνο κολακευτικά με τους θαυμαστές της να λένε ότι ήταν «όμορφη» και «εκπληκτική».

Πιο συγκεκριμένα κάποιος έγραψε «Είσαι υπέροχη. Φόρα και κάνε ό,τι σε κάνει ευτυχισμένη», ενώ ένας άλλος «W😍W Φαίνεσαι απολύτως ΑΠΙΣΤΕΥΤΙΚΗ Ντόνα!!!».

Στη νέα φωτογραφία της, η ηθοποιός έδειχνε εντυπωσιακή μέσα στο μαγιό με τη μικροσκοπική μέση και τα γυμνασμένα πόδια, ενώ τα μαλλιά της ήταν ριγμένα κάτω και πάνω από τους γυμνούς της ώμους.