Ο Μπραντ Πιτ έκανε τον γύρο του διαδικτύου για την πρόσφατη επιλογή του να εμφανιστεί με φούστα στο Βερολίνο για την επίσημη πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Bullet Train». Ο 58χρονος ηθοποιός επέλεξε μία καφέ λινή φούστα ως το γόνατο, που συνδύασε με μαύρες αρβύλες, λινό ροζ πουκάμισο με ανοιχτά τα πάνω κουμπιά και μια λινή μαύρη ζακέτα σε φαρδιά γραμμή.

Ο Πιτ έδωσε τώρα μια εξήγηση στο Variety για την επιλογή του να φορέσει φούστα: «Δεν ξέρω! Όλοι μας θα πεθάνουμε, οπότε ας τα κάνουμε άνω κάτω».

Στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Άντζελες ο ηθοποιός δεν επέλεξε και πάλι να φορέσει φούστα, αλλά ένα πράσινο κουστούμι και κίτρινα αθλητικά παπούτσια.

Μπραντ Πιτ

Σημειώνεται πως πρόσφατα έγινε γνωστό ότι έξι χρόνια μετά τον χωρισμό του με την Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πιτ βγαίνει και πάλι… ραντεβού. Μια νέα γυναίκα φέρεται να υπάρχει στη ζωή του ηθοποιού. «Βγαίνει ραντεβού αλλά δεν είναι σε σοβαρή σχέση», δήλωσε πηγή στο People πηγή από το περιβάλλον του Μπραντ Πιτ, ο οποίος ήταν επίσης παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον και αρραβωνιασμένος με τη Γκουίνεθ Παλτρόου.

Η νέα γυναίκα στη ζωή του έρχεται έξι χρόνια μετά τον χωρισμό με τη Τζολί και τρία χρόνια μετά το διαζύγιο, η οποία συνοδεύτηκε από μια πικρή δικαστική διαμάχη για τα παιδιά τους: Maddox 20 ετών, Pax 18 ετών, Zahara 17 ετών, Shiloh 16 ετών και τα 14χρονα Vivienne και Knox.

«Ο Μπραντ τρώει μαζί με τα μικρότερα παιδιά του όταν βρίσκονται όλα στο Λος Άντζελες», ανέφερε η πηγή στο People.

«Δεδομένου ότι τα παιδιά είναι μεγαλύτερα τώρα, έχουν τη δική τους ζωή και τους δικούς τους φίλους. Ο Μπραντ εξακολουθεί να έχει μια αρκετά καλή σχέση μαζί τους».

«Ζει την καλύτερη φάση της ζωής του υπό αυτές τις συνθήκες», σημείωσε η ίδια πηγή.