Ο Mister «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», ετοιμάζει βιβλίο-αυτοβιογραφία, αφιερωμένο στον λατρεμένο του πατέρα Δημήτρη. Ένα βιβλίο όπου θα ξετυλίγει τη ζωή του δίνοντας κύριο βάρος σε εμπειρίες που έχει ζήσει δίπλα στον πατέρα του, μεταφέροντας εικόνες από τα παιδικά του χρόνια.

Ο ηθοποιός που τρελαίνει τα μηχανάκια της AGB, θέλει να μοιραστεί με τον κόσμο άγνωστες πτυχές της ζωής του. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Λάκης Λαζόπουλος ήθελε από καιρό να εκδώσει αυτό το βιβλίο, όμως οι πολλές επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν τον άφηναν να το ολοκληρώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός θα αναφέρει περιστατικά από τη ζωή δίπλα στον πατέρα του, τον οποίο έχει χάσει. Αναμνήσεις από το μεσημεριανό τραπέζι στο οποίο συγκεντρωνόταν όλη η οικογένεια και πριν από το φαγητό ο πατέρας του του διάβαζε Ψαθά.

Ο ηθοποιός θα αναφερθεί επίσης στα πρώτα του βήματα όταν ήταν φοιτητής νομικής στην Κομοτηνή και ο πατέρας του ήταν αντίθετος στο να ακολουθήσει το δρόμο της υποκριτικής. Ακόμη, ο Λάκης Λαζόπουλος θα μιλήσει με λεπτομέρειες στα πρώτα του βήματα στο θεατρικό σανίδι, αλλά και περιστατικά που έχει βιώσει τα τελευταία τριάντα χρόνια στο χώρο του θεάτρου.