Το πάθος για το ποδόσφαιρο είναι κληρονομικό, καθώς όπως φαίνεται ακόμη και η μικρή κόρη του πρώην άσσου, Ντέιβιντ Μπέκαμ, προσπαθεί να σταθεί επάξια σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου.

Ο διάσημος μπαμπάς της μοιράστηκε μία υπέροχη φωτογραφία, στην οποία μαθαίνει στην τρίχρονη κορούλα του πώς να σουτάρει.

Ο πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας της Αγγλίας μάλιστα έκανε και χιούμορ λέγοντας ότι παρά το νεαρό της ηλικίας της, η 3χρονη Χάρπερ προκάλεσε μία επαγγελματία παίκτη να παίξει μαζί της.

Θεωρώντας ότι εμφανώς είναι μεγάλο ταλέντο στην μπάλα, η Χάρπερ είπε πως Μπέκαμ έχει πάρει μαθήματα ποδοσφαίρου από τους τρεις μεγάλους αδελφούς της.

Στη φωτογραφία φαίνεται η μικρή Χάρπερ με μία φούστα και ένα λευκό μπλουζάκι να ετοιμάζεται να κλωτσήσει την μπάλα και να σκοράρει στην αυλή του σπιτιού της.

Ο περήφανος μπαμπάς φαίνεται να πλέει σε πελάγη ευτυχίας που η κορούλα του ακολουθεί τα βήματά του, παρότι η μαμά, Βικτόρια, σταρ του συγκροτήματος, Spice Girls, μπορεί να έχει αντίθετη άποψη.

Ούτως ή άλλως, οι τρεις γιοι του Ντέιβιντ Μπέκαμ και της Βικτόριας έχουν δείξει μία τάση προς τον αθλητισμό, με τον 16χρονο Μπρούκλιν να βρίσκεται στα βιβλία της Άρσεναλ.

Να θυμίσουμε ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει κάνει τεράστια καριέρα στην Μάντσεστερ, τη Ρεάλ, τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, καθώς και την Παρί, ενώ οι συμμετοχές του στην Εθνική Αγγλίας έχουν ξεπεράσει τις 100.