Σε μία απίστευτη δικαστική διαμάχη έχει εμπλακεί η οικογένεια του αδικοχαμένου κωμικού, Ρόμπιν Γουίλιαμς, για τα… εσώρουχα του σταρ που αυτοκτόνησε.

Είναι το τελευταίο επεισόδιο σε ένα δράμα που είναι σε εξέλιξη για την περιουσία του ηθοποιού, ύψους 46 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η χήρα του κωμικού και τα τρία παιδιά του έχουν εμπλακεί σε νέα δικαστική διαμάχη λοιπόν για 300 προσωπικά αντικείμενα του κωμικού, στα οποία περιλαμβάνονται εσώρουχα, μπλουζάκια, ακόμη και κάλτσες.

Στην τελευταία ακρόαση που έγινε σε δικαστήριο του Σαν Φρανσίσκο, ο δικαστής έδωσε και στις δύο πλευρές διορία έως τα τέλη Ιουλίου για να επιλύσουν τις διαφορές τους.

Ένα ακόμα θέμα που πρέπει να επιλυθεί είναι το ποσό που θα πρέπει να πάρει η Σούζαν Σνάιντερ Γουίλιαμς, η τρίτη σύζυγος του κωμικού και χήρα του, ώστε να συντηρεί το σπίτι που της άφησε στη διαθήκη του.

Μία δεύτερη δίκη για την ακίνητη περιουσία αναμένεται να διεξαχθεί στο άμεσο μέλλον, όπως αποφάσισε το δικαστήριο.

Η χήρα του Ρόμπιν Γουίλιαμς βρίσκεται ουσιαστικά σε δικαστικό πόλεμο με τα τρία παιδιά του κωμικού, το Ζακ, τη Ζέκντα και τον Κόντι Γουίλιαμς από τον περασμένο Δεκέμβριο όταν την κατηγόρησαν για «απληστία» σε μία δραματική συνεδρία στο δικαστήριο. Ισχυρίζονται ότι η χήρα του προσπαθεί να πάρει περισσότερα χρήματα από την περιουσία του διάσημου ηθοποιού απ’ αυτά που της αξίζουν και ότι διαστρεβλώνει τις επιθυμίες του.

Σε μία ακόμη ακρόαση του δικαστηρίου που έγινε την περασμένη Δευτέρα, ο δικηγόρος του Ρόμπιν Γουίλιαμς είπε ότι η χήρα του θέλει να κρατήσει πολλά προσωπικά αντικείμενα του άντρα της που αυτοκτόνησε, ακόμη και τις παντόφλες του. Είπε χαρακτηριστικά στο δικαστήριο: «Εκπροσωπώ μία χήρα που θρηνεί και προσπαθεί να τιμήσει τις επιθυμίες του αποθανόντος συζύγου της».

Η δικηγόρος των τριών παιδιών είπε ότι πρόκειται για μία τακτική που χρησιμοποιεί η χήρα.

Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς πέθανε στο αξίας 7 εκατομμυρίων σπίτι του στην Καλιφόρνια το οποίο μοιραζόταν με την τρίτη σύζυγό του και τους δύο εφήβους γιους της, τον περασμένο Αύγουστο, στις 11 του μηνός.

Ο ιατροδικαστής είπε ότι ο θάνατος επήλθε από ασφυξία και λίγο μετά έγινε γνωστό ότι ο διάσημος κωμικός είχε διαγνωστεί με τη νόσο του Πάρκινσον.

Στη διαθήκη του έγραφε ότι επιθυμεί η αξίας 46 εκατομμυρίων δολαρίων περιουσία του να μοιραστεί, όμως ένα χρόνο σχεδόν μετά η οικογένεια βρίσκεται στα χαρακώματα.