Δικαστικές περιπέτειες έχει αυτήν την περίοδο γνωστή τραγουδίστρια, αφού κατηγορείται για εξύβριση και αντίσταση κατά των Αρχών. Η Στέλλα Μπεζαντάκου πριν τρία χρόνια πριν λογομάχησε έντονα με αστυνομικό. Το όργανο εκτελώντας χρέη τροχονόμου τη σταμάτησε, για παράνομο παρκάρισμα επί της Πατησίων, ενώ το παράνομα σταθμευμένο αυτοκίνητο δεν είχε πινακίδες. Η Στέλλα, όχι μόνο δεν έβγαινε από το όχημα, αλλά αρνιόταν να του δώσει ακόμα και τα στοιχεία της ταυτότητάς της.

Όπως υποστηρίζει ο άντρας της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών, ο οποίος ζήτησε τα στοιχεία της, εκείνη όχι μόνο δεν υπάκουσε στις υποδείξεις του, αλλά τον «στόλισε» με τα πλέον απαξιωτικά κοσμητικά επίθετα.

«Το περιστατικό συνέβη πριν από τρία χρόνια, όταν μια εταιρεία μού είχε δώσει ένα αυτοκίνητο με τη φωτογραφία μου. Οταν το παρέλαβα, δεν είχε ακόμα πινακίδες. Οδηγούσα κατευθυνόμενη προς το σπίτι μου. Ενώ είχα σταματήσει μπροστά από κατάστημα ενδυμάτων στην Πατησίων, ένας αστυνομικός μου ζήτησε τα στοιχεία μου. Είχα δίπλωμα, όχι όμως και την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, η οποία ανήκε στην εταιρεία. Ο αστυνομικός κάλεσε γερανό για να πάρουν το αυτοκίνητο. Του είπα: «Γράψε με, αλλά άφησέ το αυτοκίνητο εδώ, θα πάρω ταξί για να φύγω»», υποστηρίζει η Στέλλα, εξηγώντας ότι αυτή ήταν η αρχή της μεγάλης αντιδικίας ανάμεσά τους. «Με κατηγορεί για εξύβριση, κάτι που έκανα. Ωστόσο αυτό έγινε αφού άρχισε να ασκεί πρώτα εκείνος φραστική βία επάνω μου. Δεν είχα άλλη επιλογή. Τρόμαξα και άρχισα να φωνάζω κι εγώ!»