Ο Jonathan Rhys Meyers έχει παραδεχτεί εδώ και καιρό ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ και ότι διαρκώς νοσηλεύεται σε κλινικές αποτοξίνωσης. Πρόσφατα, δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες που έκαναν το γύρο του διαδικτύου και στις οποίες ο σταρ απεικονίζεται σε άθλια κατάσταση.

Ο Ιρλανδός ηθοποιός, καταγράφηκε να βρίσκεται σε κατάσταση αποπροσανατολισμού και να περιπλανιέται στους δρόμους του Λονδίνου, κρατώντας ένα μπουκάλι βότκα.

Ο 37χρονος, πόσταρε στον λογαριασμό της αρραβωνιαστικιάς του στο Instagram, ένα μήνυμα προς τους θαυμαστές του, ζητώντας συγνώμη και προσπαθώντας να εξηγήσει το περιστατικό το οποίο χαρακτηρίζει «ήσσονος σημασίας».

«Η Mara και εγώ, είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη και την καλοσύνη σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ζητώ συγγνώμη για το γεγονός, για την ήσσονος σημασίας υποτροπή και ελπίζω ότι οι άνθρωποι δεν σκέφτονται άσχημα για μένα…», γράφει ο Meyers και συμπληρώνει ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν όταν επέστρεφε σπίτι του μετά την επίσκεψη σε έναν φίλο, παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος, ζήτησε συγνώμη για την αναμαλλιασμένη αυτή εμφάνιση, ότι νιώθει ντροπή και ότι αυτό ήταν μια «παρένθεση» κατά το στάδιο της ανάρρωσής του. «Ζω μια υγιεινή ζωή», καταλήγει.

Με την αρραβωνιαστικιά του