Σαν βόμβα έσκασε η είδηση που θέλει τον Μπραντ Πιτ να είναι bisexual ;ήδη εδώ και μια δεκαετία. Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται το ξένο περιοδικό Star, με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμά του και τις πικάντικες λεπτομέρειες του δισέλιδου ρεπορτάζ να έχουν ανάψει φωτιές στο διαδίκτυο. Την κρυφή μέχρι σήμερα αλήθεια του Μπραντ Πιτ μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, όχι μόνο την γνωρίζει και η σύντροφός του, Αντζελίνα Τζολί, αλλά δεν έχει και κανένα πρόβλημα αφού σύμφωνα με τα όσα γράφει το περιοδικό αυτό είανι και το κλειδί της επιτυχίας του γάμου τους.

Πηγή για όσα ισχυρίζεται το περιοδικό είναι ο Χέσαμ «Σαμ» Ιμπραήμ, ο οποίος κινείται στους ίδιους χολιγουντιανούς κύκλους με τον Πιτ και την Τζολί. Αναφέρει μάλιστα, και ένα συγκεκριμένο περιστατικό με έναν άντρα, τον Κάμερον Φοξ – ο οποίος πρωταγωνιστούσε σε ταινίες πορνό – τον οποίο είχε βρει ο Μπραντ Πιτ στην ιστοσελίδα Rent.Boy.com. Ο νεαρός πήγε να συναντήσει τον ηθοποιό στο ξενοδοχείο Monterey στην Καλιφόρνια, όπου τον υποδέχτηκε αρχικά ένας υπάλληλος του Πιτ.

Μετέπειτα τον οδήγησαν σε ένα δωμάτιο και η συνέχεια, διά στόματος του Σαμ, είναι η εξής: «Ο Μπραντ του έριξε μια ματιά, του έδωσε χίλια δολάρια και του ζήτησε να φύγει. Ο Κάμερον δεν ήταν τόσο γοητευτικός όσο έμοιαζε στις φωτογραφίες. Υποθέτω ότι ο Μπραντ έχει ιδιαίτερο γούστο».

Η εν λόγω πρακτική μάλιστα, είναι συνηθισμένη για τον ηθοποιό σε περίπτωση που ο άντρας δεν πληροί τις προϋποθέσεις του.

Η Αντζελίνα Ζολί μάλιστα φαίνεται πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις ερωτικές προτιμήσεις του άντρα της. Η ίδια, άλλωστε, είχε παραδεχτεί στο παρελθόν ότι είχε μια «άγρια ερωτική εμπειρία», όπως είχε αναφέρει, με την συνάδελφο της, Τζένι Σιμίζου.