Την υπεραξία της αγάπης βάλθηκε να αποδείξει η Αμάλ Αλαμουντίν, βάζοντας βαθιά το χέρι στη τσέπη για τον αγαπημένο σύζυγό της, Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος γιόρτασε στις 6 Μαΐου τα 54 του χρόνια.

Όπως αναφέρει η Mirror, η δικηγόρος αποφάσισε να πει τα χρόνια πολλά τυλίγοντας με πολλά μέτρα κορδέλας μια ολοκαίνουργια Porsche 911 GT3 RS, το τελευταίο μοντέλο της παραγωγής, αξίας περίπου 180.000 ευρώ για τον οσκαρικό ηθοποιό.

Όπως αναφέρουν πηγές του οικογενειακού τους περιβάλλοντος «ο Τζορτζ λατρεύει το αυτοκίνητό του. Είναι από τους ανθρώπους που θέλει ένα γρήγορο και στυλάτο αυτοκίνητο και το συγκεκριμένο έχει και τα δυο αυτά χαρακτηριστικά».
Μάλιστα διευκρινίζουν πως «η Αμάλ έψαχνε καιρό ένα πολύ γρηγορότερο αυτοκίνητο για εκείνον, ώστε να αντικατασταθεί η μαύρη Porsche 911. Ο Τζορτζ άλλωστε το έχει ήδη οδηγήσει σε test drive».

Και μιας και 180.000 ευρώ δεν είναι αρκετά, εκτός από την Porsche, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ερωτευμένη σύζυγος αποφάσισε να συμπληρώσει το δώρο με μια μηχανή παρασκευής smoothies, αφού μηχανή espresso έχει στα σίγουρα….