Ένταση επικράτησε στο πλατό της εκπομπής «Love It» το πρωί της Δευτέρας (27/12) ανάμεσα στον Τάσο Χαλκιά και την Ιωάννα Μαλέσκου. Αφορμή της έντασης στάθηκε το γεγονός πως ο ηθοποιός περίμενε πολύ ώρα στα παρασκήνια να έρθει η σειρά του για να βγει στον «αέρα» της εκπομπής του ΣΚΑΪ, κάτι που τον εκνεύρισε καθώς θεώρησε πως ο χρόνος που απέμεινε δεν έφτανε για να μιλήσει για τα επαγγελματικά του βήματα. Οι απαντήσεις της Ιωάννας Μαλέσκου στον Τάσο Χαλκιά αλλά και του ηθοποιού στην παρουσιάστρια, σχολιάστηκαν στις πρωινές εκπομπές.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου και θέλησε να αποσπάσει ένα σχόλιο από την παρουσιάστρια για το περιστατικό με τον Τάσο Χαλκιά. Η Ιωάννα Μαλέσκου προσπάθησε να αποφύγει το οποιοδήποτε σχόλιο και τόνισε πως βιάζεται.

«Ποια ένταση; Κρινόμαστε όλοι από τον κόσμο. Αυτό θα πω εγώ και θα στείλω όλη μου την αγάπη. Όχι γιατί να νιώσω άσχημα; Δεν έχω λόγο να καλέσω κάποιον που μόλις ήρθε στην εκπομπή» ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου και στη συνέχεια μπήκε στο αμάξι της.

Ο Γιώργος Λιάγκας συμβούλευσε την Ιωάννα Μαλέσκου, «ως παλιότερος»

Στο τέλος της προβολής των σχετικών αποσπασμάτων, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να συμβουλεύσει την Ιωάννα Μαλέσκου, «ως παλιότερος» στην συγκεκριμένη δουλειά.

«Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα της Μαλέσκου -και θα μιλήσω πρώτη φορά γι’ αυτήν την κοπέλα- ενώ είναι μια όμορφη κοπέλα και έχει ένα ταλέντο αδιαμφισβήτητα, δεν είναι ειλικρινής ως προς τον εαυτό της. Δηλαδή, πάντα, επειδή της έχουν πει να προσέχει, έχει βάλει έναν μανδύα γύρω της και απαντάει ψεύτικα. ‘Όλο αυτό το θεατρικό που έγινε με τον Μπάκα ήταν ψεύτικο», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε: «Βγάλε την αλήθεια σου ρε παιδί μου. Με αγάπη το λέω επειδή είμαι παλαιότερος».