Για χρόνια και χρόνια αποτελεί διακαή πόθο γυναικών όλων των ηλικιών που τον παρακολουθούν να εξελίσσεται από έναν απλό ποδοσφαιριστή- πάντα γοητευτικότατο βέβαια- σε μια διασημότητα παγκόσμιας κλίμακας.

Ο λαχταριστός Ντέιβιντ Μπέκαμ λοιπόν μεγάλωσε και το επόμενο Σάββατο θα κλείσει τα 40. Θα το γιορτάσει βέβαια αλλά όχι βγάζοντας απλά τους φίλους του έξω για ποτό, όπως ένας κοινός θνητός.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, ο σταρ της μπάλας προγραμματίζει ένα μεγάλο πάρτι για τα γενέθλιά του στο Μαρακές, στο Μαρόκο, στο οποίο θα είναι προσκεκλημένοι πολλοί διάσημοι φίλοι του.

Μεταξύ αυτών ο Τομ Κρούζ, ο Ντέιβ Γκάρντνερ, ο Γκάι Ρίτσι, ο Γκόρντον Ράμσει και ο συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Γκάρι Νέβιλ.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο Μπέκαμ θα περάσει ένα ξέφρενο Σαββατοκύριακο με τους φίλους αλλά και την οικογένειά του βέβαια στο Amanjena resort, έξω από το Μαρακές.

Πρόκειται ασφαλώς για ένα πεντάστερο υπερπολυτελές ξενοδοχείο, με κουζίνα που εξειδικεύεται σε τοπικές και γενικά μεσογειακές γεύσεις. Υπάρχει βέβαια και ταϊλανδέζικο εστιατόριο αλλά και ιδιωτικός χώρος για παράθεση γεύματος, για πιο πριβέ καταστάσεις. Προφανώς θα διατίθεται και cigar bar για τους διάσημους προσκεκλημένους.

Το θέρετρο διαθέτει μπουτίκ, σπα και χαμάμ, γήπεδο γκολφ και μια μεγάλη εξωτερική πισίνα.

Το ζευγάρι Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για το Μαρόκο και το συγκεκριμένο ξενοδοχείο καθώς εκεί είχε ανανεώσει τους όρκους του το 2004.