Μια 33χρονη γυναίκα, που ζει στη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ και ονομάζεται Σάρα είναι η «κρυφή» κόρη του πρίγκιπα Κάρολου της Αγγλίας και της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνας…

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται σε δημοσίευμά του το αμερικάνικο σκανδαλοθηρικό περιοδικό Globe, το οποίο αποκαλύπτει ότι η Σάρα είναι 33 ετών και έχει συναντηθεί κάτω από απόλυτη μυστικότητα με την Κέιτ Μίντλετον, όταν εκείνη και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχαν επισκεφθεί πρόσφατα τη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα πάντα με το επίμαχο δημοσίευμα, η Σάρα ήρθε στον κόσμο, πριν από την γέννηση του Ουίλιαμ και του Χάρι, όταν ακόμα η Νταϊάνα ήταν 19 ετών και είχε υποβληθεί σε τεστ γονιμότητας, προτού γίνει η σύζυγος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, για να διαπιστώσει το παλάτι του Μπάκιγχαμ την δυνατότητά της για τεκνοποίηση.

Όμως, ο γιατρός κράτησε τα ωάρια της Νταϊάνας και αφού τα γονιμοποίησε με σπερματοζωάρια του μελλοντικού της συζύγου τα εμφύτευσε στην δική του σύζυγο!

Η ιστορία πάντως αντιμετωπίζεται με επιφύλαξη από τα μέσα ενημέρωσης στη Μ. Βρετανία και για την ώρα εκφράζονται αμφιβολίες για την εγκυρότητά της.