Ήταν πριν δυόμιση περίπου χρόνια, όταν η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο σύζυγός της Μάθιου Μπρόντερικ, αποφάσισαν να πουλήσουν το ένα από τα δυο τους σπίτια στη Νέα Υόρκη, στην περιοχή του Greenwich Village, 6.800 τετραγωνικών μέτρων.

Με την δημοσιοποίηση της αγγελίας πολλοί έτριβαν τα μάτια τους με την τιμή, αφού κάτω από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες του real estate γραφείου που το είχε αναλάβει αναγραφόταν το αστρονομικό ποσό των 25 εκατ. δολαρίων.

Βέβαια για να ανακαινίσει το εν λόγω παλατάκι, με τις 6 κρεβατοκάμαρες, 2 master suites, 2 δωμάτια-γκαρνταρόμπες, 7 τζάκια, αίθριο, και κήπο, η ηθοποιός είχε δώσει 18.995.000 δολάρια.

Εντέλει το διάσημο ζευγάρι κατάφερε επιτέλους να βρει ιδιοκτήτη ο οποίος,σύμφωνα με την επιβεβαίωση του Fredrik Eklund, διαχειριστή της πώλησης, για να αποκτήσει το σπίτι έδωσε λίγο λιγότερο από 20 εκατ. δολάρια, για την ακρίβεια 19.950.000 δολάρια!

Βέβαια αν θυμηθούμε τις φωτογραφίες του ακινήτου που είχαν έρθει στη δημοσιότητα με την αναγγελία της πώλησης και λαμβάνοντας υπόψη τα ακριβά γούστα της ηθοποιού, ίσως και να δικαιολογείται, εν μέρει, το υπέρογκο ποσό.