«Πώς πήρατε αυτή την απόφαση;» ρωτήθηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος από δημοσιογράφους σχετικά με την άρνησή του να παίξει για τη Σάσα Σταμάτη, με τον ίδιο να απαντά αρχικά: «Δεν πήρα καμία απόφαση» και να δείχνει να μην θέλει να σχολιάσει το γεγονός.

Στις επίμονες ερωτήσεις και στα σχόλια, ο γνωστός ηθοποιός παρατήρησε: «Ενωμένοι όλοι και δεν υπάρχει κανένας λόγος για διχασμό». «Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι καλές γιορτές, να προσέχετε και να προσέχουμε όλοι και να βρεθούμε τον καινούργιο χρόνο πιο δυνατοί», συμπλήρωσε.

«Δεν έχω να πω τίποτα… καλές γιορτές», απάντησε, από την πλευρά του, ο Φάνης Μουρατίδης, ο οποίος συμπρωταγωνιστεί με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στον «Κουρέα της Σεβίλλης».

Σημειώνεται πως οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ανέφεραν ότι όταν η Σάσα Σταμάτη κάθισε μπροστά-μπροστά για να παρακολουθήσει την παράσταση στο θέατρο «Ακροπόλ», μια ταξιθέτρια της ψιθύρισε διακριτικά «ο κ. Χαραλαμπόπουλος μου είπε να σας πω ότι αν δεν φύγετε, ο ίδιος δεν θα παίξει απόψε». Διακριτικά έφυγε κι εκείνη.

Το θέμα συνεχίζει να κυριαρχεί στα σχόλια στο Twitter, τα οποία πέφτουν βροχή.