Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, τον οποίο κατήγγειλε πρώην σύντροφός του ότι δημοσίευσε προσωπικές τους στιγμές με σεξουαλικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο χωρίς τη συναίνεσή της, σε μια υπόθεση που έχει προκαλέσει σάλο, φαίνεται πως είναι πρόσφατα παντρεμένος.

Σύμφωνα με την εκπομπή TLive του Alpha, ο παρουσιαστής, ο οποίος απομακρύνθηκε από το Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο, παντρεύτηκε πριν από ενάμιση μήνα με πολιτικό γάμο στην Αλόννησο, όπου διατηρεί καφέ μπαρ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο γάμος έγινε την 1η Νοεμβρίου, σε κλειστό κύκλο. Το ζευγάρι πάντρεψε ο δήμαρχος του νησιού, ενώ παρόντες ήταν οι δύο μάρτυρες και ένα ακόμα φιλικό ζευγάρι.

Πρόκειται για μια γυναίκα αρκετά νεότερή του, λένε οι κάτοικοι του νησιού, και η οποία άρχισε να δουλεύει στο καφέ μπαρ που διατηρεί ο παρουσιαστής στην Αλόννησο από τον Ιούλιο. Οι δύο τους γνωρίστηκαν τότε.

«Την ενημέρωσα για να τη σώσω»

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή, η πρώην σύντροφος του παρουσιαστή είχε ειδοποιήσει τη νυν σύζυγο, για το τι έχει συμβεί, προκειμένου να την προστατεύσει.

«Την ενημέρωσα σχετικά, της είπα τι έχει κάνει,την ενημέρωσα για να τη σώσω, και αυτός δεν ξέρω πώς την τούμπαρε και εντέλει παντρεύτηκαν» δήλωσε η πρώην σύντροφος του Παναγιωτόπουλου.

Ο παρουσιαστής εθεάθη να τρώει σε ταβέρνα στη Θεσσαλονίκη

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος χθες το μεσημέρι και παρά τον σάλο που έχει ξεσπάσει, αλλά και την απομάκρυνσή του από το Ράδιο Αρβύλα, βρέθηκε σε ταβέρνα στην Περαία Θεσσαλονίκης και γευμάτισε μαζί με τη νυν σύζυγό του, σύμφωνα με την εκπομπή.