«Ένα πρωί ξύπνησα με κλάματα. Πήρα το γιατρό και του το είπα. Ήρθε σπίτι, έβαλε το χέρι στην κοιλιά και μου είπε: Αντί να μεγαλώνει, μίκρυνε. Έχει πεθάνει. Το χειρότερο ήταν αυτό», ανέφερε η μεγάλη κυρία του Ελληνικού Θεάτρου, Ξένια Καλογεροπούλου, σε μία εξαιρετικά αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩweekly» και τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Ο χωρισμός της με τον Γιάννη Φέρτη, το γεγονός πως δεν έκανε ποτέ δικά της παιδιά, οι πλαστικές στο πρόσωπό της ήταν μερικά από τα πιο αποκαλυπτικά σημεία της συνέντευξης για τα οποία η μεγάλη πρωταγωνίστρια απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

«Σε έναν ρόλο που υποδυόμουν, η ηρωίδα έκλαιγε επειδή είχε μείνει έγκυος ενώ δεν ήταν παντρεμένη. Εγώ τότε είχα κάνει μια από τις αποβολές. Έβγαινα στη σκηνή και έριχνα δάκρυ κορόμηλο επειδή δεν ήμουν έγκυος. Θυμάμαι την πιο τραυματική φορά. Πήγαινα πολύ καλά. Έμενα συνέχεια στο κρεβάτι. Δεν σηκωνόμουν καθόλου και… κλωσούσα. Ένα πρωί ξύπνησα με κλάματα. Πήρα το γιατρό και του το είπα. Ήρθε σπίτι, έβαλε το χέρι στην κοιλιά και μου είπε: Αντί να μεγαλώνει, μίκρυνε. Έχει πεθάνει. Το χειρότερο ήταν αυτό».

Παρόλο που παραδέχτηκε πως έκλαψε, δήλωσε πως δεν θεώρησε προδοσία τον χωρισμό της με τον Γιάννη Φέρτη.
«Το ότι χωρίσαμε με τον Γιάννη δεν το θεωρώ προδοσία. Ο άνθρωπος ερωτεύτηκε και έφυγε. Όλα έγιναν καθαρά.Αν ερωτεύεται όμως ένας άνθρωπος, ερωτεύεται. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι»…

Τέλος τόλμησε να αναφερθεί και στις πλαστικές επεμβάσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά «όταν τελείωσα τη σχολή, μου είπαν ότι η μύτη μου δεν ήταν φωτογενής. Την έκοψα λιγάκι. Στα 50 μου, έκανα lifting. Μου το έκανε μάλιστα δώρο, ο Κωστής. Ήμασταν σπίτι και κοιταζόμασταν και ξαφνικά μου λέει: “Να σου κάνω δώρο ένα Lifting».