«Είναι δύσκολο να αρθρώσω τις λέξεις… Είμαι ο Ιάσονας Μανδηλάς και είμαι ομοφυλόφιλος». Με τα λόγια αυτά ξεκινά η αποκάλυψη του καλλιτέχνη στην κάμερα του Love it.

«Το Hair είναι ένα musical του 1970 και βλέπουμε το 2020 ότι για τα ίδια πράγματα πολεμάμε. Προσπαθώ και εγώ να βάζω το λιθαράκι μου ώστε αυτή η κοινωνία να γίνει λίγο πιο όμορφη. Είμαι ομοφυλόφιλος, έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια να κρύβομαι, να μη λέω ουσιαστικά την αλήθεια μου. Να ζητήσω συγγνώμη για τις φορές που έχω πει ψέματα. Έχω βρεθεί πολλές φορές στη δύσκολη θέση να απαντώ σε ερωτήσεις του τύπου “τι σου αρέσει σε μια κοπέλα; Έχεις κοπέλα αυτή την περίοδο;”.

Πάντα μου ήταν δύσκολο να αρθρώσω τις λέξεις, είμαι ο Ιάσονας Μανδηλάς και είμαι ομοφυλόφιλος, έχω σχέση με άντρα και είμαι χαρούμενος.

Έκρυβα την ομοφυλοφιλία μου γιατί έχουμε μάθει να μη μιλάμε για αυτά τα θέματα, δεν υπάρχει όμως η σωστή στιγμή», είπε αρχικά ο ηθοποιός και χορευτής Ιάσονας Μανδηλάς.

«Η μητέρα μου και ο πατέρας μου, όταν ήμουν μικρός, μου είχαν μιλήσει για την ομοφυλοφιλία και το έδαφος ήταν έτοιμο για να τους το αποκαλύψω.

Οι γονείς μου γνωρίζου τη σχέση μου, πηγαίνουμε όλοι μαζί για φαγητό, περνάμε Χριστούγεννα μαζί. Είμαστε πολύ αγαπημένοι. Αλλά δύσκολο… Είναι πολύ στενάχωρο ένα παιδί να φοβάται συνέχεια.

Διστάζω στο δρόμο να πιάσω το χέρι του συντρόφου μου, το κάνω μόνο σε κάποιο στενό διακριτικά, γρήγορα, μην ενοχλούμε κάποιον», ανέφερε ακόμη.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Ιάσονα Μανδηλά…