Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει κατά κάποιο τρόπο η Megan Fox με τη συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar και το τεύχος Απριλίου που θα κυκλοφορήσει στη Σαουδική Αραβία.

Το 28χρονο μοντέλο και ηθοποιός με την αδιαμφισβήτητη ομορφιά είπε πως ο κόσμος την έχει παρεξηγήσει: «Νιώθω παρεξηγημένη. Θα έλεγα ότι ο κόσμος πιστεύει πως δεν είμαι έξυπνη, μορφωμένη και προσιτή. Νομίζουν πως λόγω της εικόνας μου είμαι νάρκισσος, κυκλοθυμική και θέλω πάντα να αρέσω. Όταν τα ακούω αυτά γελάω. Έχω κάνει πολλές φωτογραφίσεις, έχω δώσει πολλές συνεντεύξεις και αν κάποιος διαβάσει αυτά που έχω πει από την αρχή μέχρι το τέλος θα αλλάξει γνώμη για μένα».

Η Megan Fox ξεκαθαρίζει ότι προτεραιότητά της είναι πάντα η οικογένειά της, ο σύζυγός της Brian Austin Green και οι δύο τους γιοι. «Είμαι πολύ της οικογένειας. Είναι η προτεραιότητά μου. Μου αρέσει να πηγαίνουμε οικογενειακώς για φαγητό».

Στη συνέχεια μίλησε και για τα παιδιά της: «Ο γιος μου ο Noah έχει εμμονή με τα ρούχα μου και κυρίως με τη συλλογή που έχω από κιμονό. Όταν πηγαίνουμε διακοπές στη Χαβάη θέλει πάντα να φοράω ένα συγκεκριμένο κιμονό γιατί όπως λέει με κάνει πολύ όμορφη. Έχω ένα κομμάτι ειδικά για αυτόν».