Στο Μεξικό και στη Λατινική Αμερική έχουν τη δική τους Kim Kardashian. Ο λόγος για την Jimena Sanchez που χάρη στα προσόντα της δεν περνάει απαρατήρητη.

Το πλούσιο ντεκολτέ της και τα οπίσθιά της τα οποία φροντίζει πάντα να είναι σε πρώτο πλάνο κάνουν τα αντρικά κεφάλια να καρφώνονται πάνω της.

Κάνει το δικό της σόου με γυμναστική και προπόνηση στο FOX Deportes και κατακλύζει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφίες της. Τα τελευταία χρόνια κάνει καριέρα στις ΗΠΑ όπου έχει θέση σε πάνελ παρουσίασης και σχολιασμού αθλητικών γεγονότων.

Η Jimena Sanchez κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να μοιάζει στην Kim Kardashian αλλά όταν τη συγκρίνουν με εκείνη, ενοχλείται, καθώς δηλώνει ότι η ίδια κάνει πολλά περισσότερα από το απλά να δημοσιεύει φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

«Η Kim δεν κάνει τίποτα άλλο. Τα ιδεώδη μου είναι εντελώς διαφορετικά από τα δικά της», λέει η Jimena, παρουσιάστρια στο ισπανόφωνο αθλητικό κανάλι του FOX.

Και συνεχίζει: «Είναι εντυπωσιακό ότι η Kim και οι αδερφές της έχουν γίνει τόσο διάσημες με δεδομένο ότι καμία τους δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο».

Η Jimena Sanchez παραδέχεται ότι μοιάζει εξωτερικά με την Kardashian και πως αμφότερες χρησιμοποιούν τα social media για να δημοσιεύουν σέξι φωτογραφίες, αλλά προσθέτει ότι δεν υπάρχουν άλλες ομοιότητες.