Ο διάσημος επενδυτής, Γουόρεν Μπάφετ, αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι πίνει Coca Cola ακόμη και για πρωινό.

Μάλιστα, παρά τα 84 χρόνια του και την αμύθητη περιουσία του, ο Γουόρεν Μπάφετ είπε ότι στο πρωινό του περιλαμβάνεται επίσης ένα συχνά ένα μπολ με τηγανητές πατάτες, αλλά και ένα μπολ με παγωτό σοκολάτα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Berkshire Hathaway, που κατέχει 16 δισ. ευρώ σε μετοχές της Coca Cola, έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές να απολαμβάνει το αγαπημένο του ποτό, αλλά δεν ήταν γνωστό το μέγεθος του εθισμού του στο αναψυκτικό.

Ο 84 μεγαλοεπενδυτής, με περιουσία που ξεπερνά τα 70 δισ. δολάρια, ποσό που τον κατατάσσει στη δεύτερη θέση με τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη, έδωσε συνέντευξη στην Patricia Sellers του Fortune.

«Αν θεωρήσουμε ότι παίρνω 2.700 θερμίδες την ημέρα, το ένα τέταρτο εξ αυτών είναι από την Coca Cola», είπε ο επενδυτής, προσθέτοντας ότι πίνει τουλάχιστον 12 μπουκαλάκια την ημέρα.

Ο Γουόρεν Μπάφετ, με περιουσία που αγγίζει τα 72,8 δισ. δολάρια, πρόσθεσε επίσης ότι δεν πίνει μόνο απλή Coca Cola, αλλά και με γεύση κεράσι.

Όταν ερωτήθηκε για τη διατροφή του που περιέχει πολύ ζάχαρη, ο Γούορεν Μπάφετ απάντησε ότι κάποια στιγμή τσέκαρε τα ποσοστά θανάτου σε σχέση με την ηλικία και διαπίστωσε ότι τα χαμηλότερα ποσοστά θνησιμότητας έχουν τα εξάχρονα.

Έτσι, αποφάσισε να τρέφεται ως εξάχρονο. Άλλωστε όπως εξήγησε ένα κουτάκι Coca Cola περιέχει 140 θερμίδες και 39 γραμμάρια ζάχαρη, οπότε είναι ιδανικό για να ξεκινήσει κανείς την ημέρα του με πολλή ενέργεια…