Χαμός έχει γίνει στην Αγγλία από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν οι αρραβώνες του πρίγκηπα William με την Kate Middleton. Αφότου ανακοινώθηκε το γεγονός, όλοι ασχολούνται με το νυφικό που θα φορέσει η Kate. Μάλιστα, έχουν ήδη αρχίσει προγνωστικά από εταιρία στοιχημάτων για το ποιος σχεδιαστής θα επιλεχθεί για το νυφικό φόρεμα.

Σύμφωνα με την παράδοση, η Middleton θα επιλέξει βρετανό σχεδιαστή. Στην ανακοίνωση του αρραβώνα η αγαπημένη του William εμφανίστηκε με ένα μπλε φόρεμα, δημιουργία του οίκου Issa. Πολλοί θεωρούν ότι τον ίδιο οίκο θα επιλέξει και για το νυφικό, ενώ στα στοιχήματα είναι δεύτερος στην απόδοση. Από την ανακοίνωση του αρραβώνα και μετά το εν λόγω φόρεμα έχει ήδη εξαντληθεί παγκοσμίως!

Μερικά δημοσιεύματα θέλουν την Middleton να εμπιστεύεται το γαμήλιο φόρεμα σε αμιγώς νυφικούς οίκους. Μάλιστα, προς το παρόν τα προγνωστικά βγάζουν πρώτη την Phillipa Lepley και τις νυφικές της δημιουργίες. Εξίσου πιθανό είναι να επιλεγεί η Elizabeth Emanuel, η οποία είχε σχεδιάσει το νυφικό της πριγκίπισσας Diana.

O Bruce Oldfield φιγουράρει επίσης στους πιθανούς επιλαχόντες για το φόρεμα, καθώς θεωρείται κλασικός σχεδιαστής νυφικών στην Αγγλία. Ερωτώμενος για το τι θα επέλεγε για την Kate δήλωσε ότι το φόρεμα θα ήταν σικ και συνάμα μοντέρνο, καθώς είναι νεαρή στην ηλικία.

Άλλοι οίκοι μόδας που φιγουράρουν στα στοιχήματα με μικρότερες αποδόσεις είναι οι Vivienne Westwood και Julien McDonald.