Το Popeye Loves Olive Art Gallery Tattoos & Jewels, στην πολυσύχναστη πλατεία Αγίας Ειρήνης, δεν είναι ένα συνηθισμένο μαγαζί. Δεν είναι ούτε ένα απλό studio tattoo, αλλά και ούτε ένα απλό κατάστημα κοσμημάτων. Είναι μια art gallery -όπως το χαρακτηρίζουν οι ιδιοκτήτες του- που συνδυάζει και τα δύο με έναν τρόπο μοναδικό.

Στον πρώτο όροφο βρίσκεται το studio tattoo του Γιάννη (στο χώρο είναι γνωστός ως Γιάννης-Paroxysm), ο οποίος είναι ο μοναδικός tattoo artist σε ολόκληρη την Ελλάδα, που χρησιμοποιεί οργανικά χρώματα από την Αμερική χωρίς ίχνος από ζωικό λίπος. Γι’ αυτό άλλωστε τον επιλέγουν πολλοί vegan που θέλουν να κοσμήσουν το σώμα τους με tattoo.

Μετά από 20 χρόνια προϋπηρεσίας στο χώρο (τα προηγούμενα χρόνια διατηρούσε το ίδιο studio στην Κυψέλη, ενώ παλαιότερα το Paroxysm στην Πατησίων) θεωρείται δικαίως expert στο είδος του, γι’ αυτό μην διστάσετε να του ζητήσετε να σχεδιάσει ένα tattoo κομμένο και ραμμένο στα «μέτρα», την ιδιοσυγκρασία και την προσωπικότητά σας.

Tip: Στο ισόγειο του κτηρίου βρίσκεται ο εκθεσιακός χώρος της ελληνίδας σχεδιάστριας χειροποίητων κοσμημάτων Erato, οι δημιουργίες της οποίας έχουν ως κυρίαρχο στοιχείο τις minimal γραμμές.

Info

Τρίτη-Σάββατο: 12.00-20.00

Λιμπόνα 5, Πλατεία Αγίας Ειρήνης, Αθήνα
Τηλ. 210 8673461
[email protected]
www.facebook.com/pages/Popeye-loves-olive
http://eratokosmima.blogspot.gr