Έξι μήνες μετά την αυτοκτονία του πατέρα της, η κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς, Ζέλντα, ανοίγει την καρδιά της και μιλάει για τον πατέρα της και την απώλειά του. Ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Βόρεια Καλιφόρνια τον Αύγουστο, έχοντας χρησιμοποιήσει τη ζώνη του για να κρεμαστεί σε ηλικία 63 ετών.

Η 25χρονη Ζέλντα είπε σε τηλεοπτική συνέντευξη πως δεν έχει νόημα να αναρωτιέται γιατί ο πατέρας της πήρε αυτήν την απόφαση.

«Δεν υπάρχει νόημα στο να αναζητούμε ποιος ευθύνεται για το θάνατό του, ή να κατηγορούμε τους εαυτούς μας για ο,τιδήποτε κι αν έχει συμβεί. Γιατί πραγματικά συνέβη και ο κόσμος συνεχίζει να κινείται και όσοι βρίσκονται σε αυτόν, να συνεχίσουν τη ζωή τους» ανάφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα τόνισε πως η ίδια πάλεψε σκληρά να επανέλθει: «Χρειάστηκε πολλή δουλειά από μέρους μου, προκειμένου να καταφέρω να χαρώ και πάλι και να επιστρέψω στην ευτυχισμένη ζωή που είχα. Όμως, το σημαντικό είναι ότι επέστρεψα. Οι άνθρωποι δυσκολεύονται πολύ να μιλήσουν για ασθένειες που δεν γίνονται αντιληπτές με γυμνό μάτι. Ο πατέρας μου μιλούσε για τον αλκοολισμό του. Αστειευόταν με αυτό, γεγονός που σε έκανε να υποθέσεις ότι δεν τον ενοχλούσε. Τον βοήθησε αυτό».

Η 25χρονη κόρη του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού αποκάλυψε πως μετά το θάνατο του πατέρα της έκανε τατουάζ ένα κολίμπρι στο δεξί της χέρι. «Μου αρέσουν διότι είναι διασκεδαστικά και παράξενα! Δεν μένουν εύκολα σε ένα μέρος. Κάπως έτσι ήταν και ο μπαμπάς» επισήμανε.

Τέλος έστειλε κι ένα μήνυμα: «Αν έχετε ανθρώπους με αντίστοιχα προβλήματα, βοηθήστε τους να εκφραστούν. Να εκφράζονται σε άλλους ανθρώπους. Νομίζω πως ήταν σημαντικό για εκείνον να ωθεί τους ανθρώπους να μιλάνε για σημαντικά πράγματα. Και νομίζω πως αυτή είναι η μεγάλη κληρονομιά που άφησε σε μένα και στα αδέρφια μου. Οι άνθρωποι έχουν αναμνήσεις από αυτόν και πρέπει να τον απολαμβάνουν. Ο κόσμος συνεχίζει να κινείται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι έφυγαν, δεν πέρασαν ποτέ από αυτόν».