Η διάσημη ηθοποιός, Αντζελίνα Τζολί, είναι η τελευταία από πολλούς διάσημους που κριτικάρισε την εξαγγελία του κόμματος των Εργατικών στη Μεγάλη Βρετανία για την εισαγωγή του λεγόμενου «φόρου έπαυλης» σε περίπτωση που κερδίσουν τις βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν την Άνοιξη του 2015.

Μιλώντας στο Channel 4, η Ατζελίνα Τζολί είπε ότι τα σχέδια του κόμματος να φορολογήσουν τα σπίτια που αξίζουν πάνω από 2 εκατομμύρια στερλίνες «θα μπορούσαν να την αποθαρρύνουν» από την αγορά ενός σπιτιού στη χώρα.

«Είμαι πολύ υπεύθυνη με τα οικονομικά μου», είπε η διάσημη ηθοποιός.

Οι λεπτομέρειες του αμφιλεγόμενου φόρου δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί από τα στελέχη του κόμματος των Εργατικών, ωστόσο η πρόθεση θέσπισης του φόρου σε περίπτωση που κερδίσουν τις εκλογές έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις από πληθώρα διασήμων και σταρ της τηλεόρασης.

Η Αντελίνα Τζολί ρωτήθηκε, καθώς εδώ και καιρό κυκλοφορούν φήμες ότι η ίδια και ο Μπραντ Πιτ σκέφτομαι να μετακομίσουν στη Μεγάλη Βρετανία.

Μάλιστα, η Τζολί φέρεται να ήταν σε αναζήτηση ενός πολυτελούς διαμερίσματος με πέντε δωμάτια στο Marylebone, που βρίσκεται στο μοδάτο West End του Λονδίνου.

Η ίδια όταν ερωτήθηκε σχετικά απάντησε ότι τέτοιες φήμες κυκλοφορούν όπου και να πάνε με τον Μπραντ Πιτ και τα παιδιά τους.