Πάρα πολλά διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ γνωρίστηκαν παίζοντας σε ταινίες, π.χ. Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, ωστόσο δε χρειάζεται πάντα μία πανάκριβη ταινία ή ένα τεράστιο πάρτι για να ερωτευτούν οι διασημότητες.

Πολλά «love story» ξεκίνησαν από καθαρή σύμπτωση και κάποιες φορές εντελώς ξαφνικά.

Ο Ματ Ντέιμον γνώρισε τη σύζυγό του, Λουτσιάνα Μπαρόζο, σε ένα μπαρ

Ο Ματ Ντέιμον γνώρισε τη σύζυγό του, Λουτσιάνα Μπαρόζο, σε ένα μπαρ στο Μαϊάμι Μπιτς το 2003 όπου ο διάσημος σταρ γύριζε την ταινία «Stuck On You». Κάποια μέλη του συνεργείου έπεισαν το διστακτικό σταρ να βγει για μπύρα. Σχεδόν αρνήθηκε. Γρήγορα άλλαξε γνώμη όταν είδε τη μπαργούμαν. Παντρεύτηκαν το 2005 και έκτοτε ο Ματ Ντέιμον λέει ότι «το ηθικό δίδαγμα είναι όταν είσαι κουρασμένος, να βγεις για ένα ποτό και μπορεί να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ερωτεύτηκε τη Βικτόρια βλέποντας βίντεο κλιπ των Spice Girls

Παρότι οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά στο Μάντσεστερ το 1997, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ομολόγησε ότι είχε ήδη ερωτευτεί τη Βικτόρια όταν την είδε σε ένα βίντεο κλιπ των Spice Girls, το «Say You’ll Be There». Φέρεται να έλεγε ότι «αυτό το κορίτσι είναι για μένα και θα την έχω. Είναι τέλεια. Αν με θέλει, θα είμαστε για πάντα μαζί».

Ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ γνώρισε τη γυναίκα του, Τζίλλιαν Φίνκ, όταν τον κούρεψε

Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς «Grey’s Anatomy», Πάτρικ Ντέμπσεϊ γνώρισε τη γυναίκα του, Τζίλλιαν Φίνκ, όταν έκλεισε ραντεβού για κούρεμα στο στούντιο που εργαζόταν. Παντρεύτηκαν και τον κουρεύει ακόμη και σήμερα.

Η Κέιτ Μος γνώρισε τον Τζέιμι Χίνς χάρη στην Google

Η Μος έχει δηλώσει στο περιοδικό, Vanity Fair, ότι γνώρισε των ντράμερ των The Kills χάρη σε μία τυχαία αναζήτηση στο Google. Ήταν με μία φίλη στο σπίτι της στη Νότια Γαλλία και γκούγκλαραν άντρες όταν τον είδε και τον βρήκε πολύ ωραίο.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Ρομέν Ντοριάκ γνωρίστηκαν σε τατουατζίδικο

Ήταν ένας έρωτας με το πρώτο τατουάζ. Σύμφωνα με το περιοδικό Glamour, η Σκάρλετ Γιόχανσον γνώρισε τον Ρομέν Ντοριάκ, μέσω του καλλιτέχνη των τατουάζ, Φουζί Ούβτ, στο μαγαζί όπου και οι δύο έκαναν τατουάζ.