Πριν γίνουν διάσημοι και πλούσιοι, κάποιοι πάλευαν για να επιβιώσουν και κάποιοι άλλοι δεν ήταν απλά φτωχοί, ήταν άστεγοι. Η αποφασιστικότητά τους, όμως ήταν τόσο μεγάλη, που δεν κατάφεραν μόνο να αλλάξουν της ζωή τους, αλλά έγιναν αστέρια πρώτου μεγέθους και πάρα πολλοί πλούσιοι.

Τζιμ Κάρεϊ

Ο Τζιμ Κάρεϊ παράτησε το σχολείο κάποτε ζούσε με την οικογένειά του σε ένα φορτηγάκι Volkswagen, το οποίο πάρκαραν σε διάφορα σημεία στον Καναδά. Στο τέλος, πήγαν και πάρκαραν κάτω από μία τέντα στην αυλή του σπιτιού της μεγάλης του αδερφής.

Ο ίδιος ο Τζιμ Κάρεϊ έχει δηλώσει ότι κατά τη διάρκεια αυτών των τόσο δύσκολων χρόνων ανέπτυξε αίσθηση του χιούμορ.

Χάλι Μπέρι

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Χάλι Μπέρι, όταν μετακόμισε στο Σικάγο για να γίνει ηθοποιός ξέμεινε από λεφτά. Τότε η μητέρα της αποφάσισε ότι το καλύτερο που είχε να κάνει για την κόρη της ήταν αν μην της στείλει επιπλέον χρήματα. Εκείνες τις δύσκολες εποχές, η ηθοποιός έχει παραδεχτεί ότι έμενε σε άσυλο για αστέγους.

«Μου έμαθε πώς να φροντίζω τον εαυτό μου και ότι μπορούσα να ξεπεράσω οποιαδήποτε κατάσταση», έχει δηλώσει η Χάλι Μπέρι.

Ντάνιελ Κρεγκ

Ο Ντάνιελ Κρεγκ ή Τζέιμς Μποντ έχει πάρα πολλές ταινίες στον ενεργητικό του. Ωστόσο, το Χόλιγουντ τον ανακάλυψε σχετικά αργά. Τα δύσκολα χρόνια, ο 007 κοιμόταν σε παγκάκια προσπαθώντας να επιτύχει ως ηθοποιός. Τώρα η περιουσία του εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 60 εκατομμύρια δολάρια.

Τζένιφερ Λόπεζ

Η Τζένιφερ Λόπεζ έφυγε από το σπίτι της όταν ήταν 18. Ήθελε να γίνει χορεύτρια, αλλά η μητέρα της ήθελε να πάει στο Πανεπιστήμιο – οπότε προφανώς και δε συμφωνούσαν.

Οπότε έφυγε από το σπίτι της και κοιμόταν στον καναπέ της σχολής χορού.

Η Τζένιφερ Λόπεζ είπε ότι μετά από μερικούς μήνες βρήκε δουλειά στην Ευρώπη και όταν γύρισε ξεκίνησε η καριέρα της στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σήμερα η 45χρονη τραγουδίστρια, ηθοποιός και παράγωγος αξίζει περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια.

Χίλαρι Σουάνκ



Η βραβευμένη με Όσκαρ, Χίλαρι Σουάνκ, μεγάλωσε σε ένα πάρκο με τροχόσπιτα και μετακόμισε στην Καλιφόρνια με τη μητέρα όταν ήταν έφηβη για να κυνηγήσει την καριέρα της στην ηθοποιία.

Πριν πάρει ρόλους, αυτή και η μητέρα της ζούσαν σε αυτοκίνητο και στη συνέχεια έμειναν σε ένα άδειο σπίτι.

«Είχαμε ένα φίλο που πουλούσε το σπίτι του. Και μας είπε ότι δεν έχει έπιπλα, αλλά μπορείτε να μένετε το βράδυ και να φεύγετε μέσα στην ημέρα για να το βλέπουν υποψήφιοι πωλητές. Αγοράσαμε φουσκωτά στρώματα. Τα φουσκώναμε να κοιμηθούμε και τα ξεφουσκώναμε και φεύγαμε μετά», έχει δηλώσει η ηθοποιός που κέρδισε 2 Όσκαρ μέχρι τα 30 και πλέον η περιουσία της εκτιμάται στα 40 εκατομμύρια δολάρια