Πολλοί είχαν θαυμάσει τη Μαντόνα στη συγκεκριμένη φωτογράφιση. Η μεγαλύτερη σταρ του πλανήτη είχε ποζάρει για το περιοδικό «Interview» και είχε ζητήσει να είναι όλα τέλεια… Ακόμη και η ίδια. Αμ, δε…

Η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα μεν, ο χρόνος τα έφερε αλλιώς δε. Μάλλον δεν περίμενε ότι τέσσερα χρόνια μετά (η συνέντευξη-φωτογράφιση έγινε το 2010) θα διέρρεαν οι φωτογραφίες που της είχαν βγάλει τότε χωρίς ρετούς. Η διαφορά είναι «τρομακτική». Η Μαντόνα είναι αγνώριστη, αλλά και γερασμένη. Τότε ήθελε να «σβηστούν» όλα με το θαυματουργό photoshop. Οι άνθρωποι του περιοδικού το έκαναν χωρίς δεύτερη σκέψη. Δε μπορούσαν άλλωστε να παρουσιάσουν αυτή την εικόνα της.

Για να καταλάβετε, «πείραξαν»… πολλά, ακόμα και το χρώμα κάνοντας το έγχρωμο ασπρόμαυρο. Διέρρευσαν σχεδόν όλες οι τότε λήψεις διέρρευσαν και o celebrity blogger Perez Hilton τις δημοσίευσε στο site του. Το αποτέλεσμα δεν είναι κολακευτικό, καθώς οι σβήστηκε και η παραμικρή ρυτίδα, αλλά εξαφάνισαν και τις διχρωμίες, τις μικροσκοπικές φλέβες, έσβησαν τους πόρους, το χνούδι στα μάγουλα και στο πρόσωπο, φώτισαν και καθάρισαν τα μάτια –τα λεύκαναν κιόλας (!)- και λείαναν τις γραμμές του προσώπου. Σε κάποιες περιπτώσεις συρρίκνωσαν το σαγόνι της, αλλά αφαίρεσαν και αρκετό ανεπιθύμητο δέρμα που περίσσευε στο σώμα της σταρ.

Όλοι γνωρίζουμε ότι σε τέτοιου είδους φωτογραφίσεις το αποτέλεσμα που αντικρίζουμε δεν είναι αληθινό, αλλά όταν το πραγματικό αποκαλύπτεται δεν παύει να ξαφνιάζει.

Δείτε τις:

Εδώ μπορείτε να δείτε πως την παρουσίασαν μετά το photoshop και πως ήταν κανονικά. Στις υπόλοιπες φωτογραφίες φαίνεται η ωμή πραγματικότητα.