Για το γάμο του με τη Ρούλα Ρέβη μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» χθες το βράδυ ο Αποστόλης Τότσικας.

«Μετά από 8 χρόνια σχέσης έγινε. Απλά έτυχε, δεν ξέρω», δήλωσε ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο» για το γάμο που έκανε στην Αμερική το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Το ζευγάρι αν και έχει μεγάλη διαφορά ηλικίας, αυτό είναι κάτι που δεν προβλημάτισε ποτέ τον ηθοποιό.

«Έχουμε περίπου εννέα χρόνια διαφορά. Δεν με ενόχλησε καθόλου, είπε και συμπλήρωσε για τους ανθρώπους που προσπάθησαν να τον αποτρέψουν από αυτόν τον γάμο λόγω της διαφοράς που έχει με την Ρούλα Ρέβη: «Και να υπήρξαν, εγώ ποτέ δεν τα άκουσα, να σου πω την αλήθεια. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος, πάντα ακολουθούσα την ρότα μου. Οι γονείς μου το ξέρουν καλά αυτό».

Ο Αποστόλης Τότσικας μίλησε και για το πώς προέκυψε ο γάμος τους στην Αμερική.

«Έτυχε. Πήγαμε για διακοπές, το κανονίσαμε και έκατσε. Πήγαμε στο Mulholland Drive, σε ένα μέρος που έχει μια πολύ ωραία θέα, εγώ, η Ρούλα και ο Δημήτρης Γιαννέτος, ο κουμπάρος μας».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ακόμη πως οι γονείς του δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για τον γάμο και είπε: «Το μάθανε μετά και απλά χαρήκανε. Δεν περίμεναν κάτι άλλο στη ζωή μου. Πάντα ό,τι έκανα το μάθαιναν από άλλους».

Ο Αποστόλης Τότσικας ακόμη αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ενός παιδιού: «Πάντα το σκεφτόμασταν. Εμένα από πολύ μικρός μου άρεσαν τα παιδιά».